Skip to main content

Varastotyöntekijöitä Keravalle

Varastotyöntekijöitä Keravalle

Haemme Keravalla sijaitsevalle asiakkaallemme viittä varastotyöntekijää monipuolisiin varaston työtehtäviin. Töitä tehdään siistissä modernissa työympäristössä ja työpaikalle pääset kulkemaan niin julkisilla kulkuvälineillä kuin autollakin. Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa (6-14 & 14-22). Sopimus on määräaikainen joulukuun loppuun, hyville tekijöille jatko on myös mahdollinen.

Työtehtävät sisältävät muun muassa tuotteiden keräämistä sekä vastaanottoa. Aikaisempi kokemus varastotöistä katsotaan eduksi, mutta valmis osaaja sinun ei tarvitse olla, sillä uudet työntekijät saavat perehdytyksen työhön sekä käytettäviin koneisiin. Hyvällä asenteella tehtävässä menestyy varmasti!

Parhaimmat edellytykset tehtävässä menestymiseen ovat:

- Kyky omaksua uusia asioita nopeasti

- Joustavuus

- Hyvät vuorovaikutustaidot

- Täysi-ikäisyys

- Kyky tehdä fyysistä työtä

Tärkein ominaisuutesi on kuitenkin reipas asenne työntekoon ja tarttuminen uusiin haasteisiin. Palkkaus on kaupan (varasto) työehtosopimuksen mukainen ja pääset osaksi kotimaisen logistiikan kirkkainta kärkeä.

Mitä tarjoamme sinulle?

- Transval Akatemian koulutukset

- työhyvinvointisäätiön palvelut

- laadukkaat työvaatteet

- alennuksia ja etuja myös kumppaneilta

- reilut työkaverit ja turvallisen työympäristö

Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi nopeasti.

Leevi Terrihauta

Henkilöstökoordinaattori

[email protected]

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on 28 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin! www.transval.fi

WWW-osoite: http://www.transval.fi
Yhteystiedot: Leevi Terrihauta
Rekrytointikoordinaattori
[email protected]
Työpaikan osoite: Kerava, 04260 KERAVA
Palkkaus: Kaupan TES (varasto)
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 24.07.2022 klo 23:59
Ilmoitus jätetty: 06.07.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11506335

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti