Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varastotyöntekijöitä Keravan alueelle

Oletko miettinyt haluavasi osa-aikaista tai keikkatyötä loppuvuodelle ja mahdollisesti keväälle? Vai oletko kenties kiinnostunut täysistä viikkotyötunneista? Meillä on nyt tarjolla näitä kaikkia!

Haemme Keravan seudulle varastotyöntekijöitä erilaisiin varastotyötehtäviin – pyrimme löytämään sinulle juuri oikeanlaisen työtehtävän! Yleisimpiä varastotehtäviä, joihin henkilöitä etsimme, ovat tuotteiden keräily, pakkaaminen ja hyllyttäminen. Tämän lisäksi työnkuvaasi voi kuulua esimerkiksi tavaroiden vastaanottamista ja näiden lajittelua. Kaikkiin työtehtäviin järjestämme huolellisen perehdytyksen ja näin ollen sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä. Työtä tehdään erilaisissa työvuoroissa, mutta 2-vuorotyö aamu- ja iltavuorossa ovat yleisimpiä.

Paikkoja on tarjolla useampia Keravan alueella, joista yksi voi hyvinkin olla sinun. Mikäli koet sopivasi työhön, jätäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

Hae paikkaa viimeistään 01.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: henri.aitokari@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Logistiikka on sisälogistiikan palveluratkaisuihin erikoistunut yritys. Työllistämme vuosittain jo yli 3000 työntekijää. Tarjoamme erittäin monipuolisia mahdollisuuksia eripituisiin ja erityyppisiin työtehtäviin logistiikan alalla.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Varastotyöntekijöitä Keravan alueelle

Barona Logistiikka
Kerava
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 02.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus