Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varastotyöntekijöitä kesäksi

Haemme Pennalaan varastotyöntekijöitä kesän ajalle sekä mahdollisesti pidemmäksi aikaa.

Työtehtäviin kuuluu ensisijaisesti tuotteiden tarroitus, jossa saapuvan tavara puretaan, skannataan, tarroitetaan ja pakataan. Mahdollisuuksien mukaan tarjoamme sinulle myös muita varastotehtäviä, mikäli sinulla on esimerkiksi kokemusta trukilla ajosta, puhekeräilystä ym.

Tuotteiden tarroituksesta on uuden työntekijän helppo aloittaa ja tutustua varastotyön maailmaan. Tehtävä ei vaadi aiempaa kokemusta, sillä saat kattavan perehdytyksen työhön. Työ on kuitenkin tarkkuutta vaativaa ja melko fyysistä, joten toivomme sinulta valmiutta tähän. Olethan myös motivoitunut, reipas työotteeltasi ja innokas oppimaan uutta. Arvostamme myös joustavuutta ja sitoutuneisuutta. Edellytämme hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää. 

Työtä on tilanteen mukaan 1-5 työvuoroa viikossa ja pääasiassa päivävuorossa klo 6-14. Työt alkavat sopimuksen mukaan joko heti tai kesäkuussa ja kestävät syksylle saakka, mahdollisesti pitempäänkin. Olit sitten jo alan ammattilainen tai sellaiseksi haluava, tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, nykyaikaiset työskentelytilat sekä hyvät kehittymismahdollisuudet.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän pian hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Haastattelemme jo hakuaikana.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden yksikönjohtaja Jonni Vauhkonen, jonni.vauhkonen@go-on.fi, puh. 044 011 3333.

Varastotyöntekijöitä kesäksi

Lahti
16300 Orimattila
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 26.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus