Skip to main content

Varastotyöntekijöitä Lahteen

Haemme Lahden alueelle logistiikkatyöntekijöitä

Aloittelijalle ja uran alkutaipaleella olevalle tulevaisuuden osaajalle meiltä löytyy useampikin tehtävä. Tulevat tehtäväsi voivat olla vastaanotosta pakkaamiseen ja tavaroiden keräämisestä lajitteluun. Tehtävien vaihdellessa toimipisteittäin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä me perehdytämme sinut työtehtäviin. Riittää, kun otat mukaasi reippaan asenteen ja halun oppia uutta.

Kokeneille osaajille löydämme osaamistasi vastaavaa työtä. Osaamiseesi voi kuulua esimerkiksi vastapainolla, työntömastolla, pyöräkuormaajalla tai jollain muulla trukilla ajaminen. Olet logistiikka-alan ammattilainen, joka tuntee varastotoiminnot tavaran vastaanotosta varastoinnin kautta lähettämiseen. Meillä on sinulle töitä.

Tarjoamme monipuolisia logistiikka-alan töitä Lahden alueella sijaitsevissa yksiköissä sekä lähikunnissa. Töitä on mahdollista tehdä maanantaista sunnuntaihin niin aamu-, päivä-, kuin iltavuoroissakin, juuri sinun elämäntilanteesi mukaan.

Odotamme sinulta:

- Haluat oppia uutta ja kehittyä #asenneratkaisee

- Oma-aloitteisuutta

- Tiimityöskentelytaitoja

- Täysi-ikäisyyttä

- Sitoutuneisuutta sovittuihin työvuoroihin

Tarjoamme sinulle:

- Transval Akatemian koulutukset

- työhyvinvointisäätiön palvelut

- laadukkaat työvaatteet

- alennuksia ja etuja myös kumppaneilta

- reilut työkaverit ja turvallinen työympäristö

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti Hae tätä paikkaa -linkin kautta.

rekrytointi@transval.fi

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on 28 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin! www.transval.fi

WWW-osoite: http://www.transval.fi
Yhteystiedot: Niina Lahti
niina.lahti@transval.fi
Työpaikan osoite: Lahti, 15100 LAHTI
Palkkaus: TES
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 17.07.2022 klo 23:59
Ilmoitus jätetty: 23.06.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11487911

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Varastotyöntekijöitä Lahteen

Lahti
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen
Ei työkokemusta

Julkaistu 23.06.2022

Jaa työpaikkailmoitus