Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varastotyöntekijöitä Vantaan alueelle

Oletko logistiikka-alan kokenut konkari tai alasta kiinnostunut uusi tekijä? Tarjoamme töitä reippaille ja innokkaille kavereille Vantaan alueella.

Elintarvikkeiden keräilyä, varaosien pakkaamista, tuotteiden myyntikunnostusta. Muun muassa näitä ja monia muita kiinnostavia tehtäviä voit päästä tekemään varastoilla meidän kohteissamme! Tarjolla on nyt useammalle huipputyypille mielenkiintoinen ja vauhdikas syksy monipuolisten varastotehtävien parissa. Mikäli sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, niin otamme sinut ilomielin joukkoomme, mutta mikäli kokemusta ei vielä löydy, koulutamme myös mielellämme tehtäviin! Tärkeintä on, että tulet töihin reippaalla ja uteliaalla mielellä sekä sinulla on aito motivaatio ja halu oppia uutta.

Olisi hienoa, jos pystyisit työskennellä tarvittaessa 2-vuorotöissä, eli niin aamu- kuin iltavuorossakin (klo 6-22 välillä) ja joissain kohteissa voi olla myös mahdollisuus viikonloppuvuoroille. Pääosin työskentely tapahtuu huoneenlämpöisessä ja viileässä (+2C) ympäristössä, mutta osassa paikoista rohkeimmilla on myös mahdollisuus päästä testaamaan työskentelyä pakkasvarastolla (-25C) jäätelöiden ja pakastepullien keskellä. Varastolla pääset käärimään hihat fyysistenkin työtehtävien parissa, joten salille ei välttämättä töiden jälkeen tarvitse lähteä. Työsuhteen keston voimme räätälöidä oman halukkuutesi mukaan, mutta toivoisimme, että voisit sitoutua tehtäviin vähintään vuoden loppuun saakka.

Aloitamme huipputyyppien etsinnän haastatteluiden muodossa jo hakuajan aikana ja täytämme paikat heti sopivien löydyttyä. Älä siis epäröi jättää hakemusta, vaan aloita syksy vauhdikkaiden varastotöiden parissa!

Hae paikkaa viimeistään 10.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: suvi.hattunen@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Logistiikka on sisälogistiikan palveluratkaisuihin erikoistunut yritys. Työllistämme vuosittain jo yli 3000 työntekijää. Tarjoamme erittäin monipuolisia mahdollisuuksia eripituisiin ja erityyppisiin työtehtäviin logistiikan alalla.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Varastotyöntekijöitä Vantaan alueelle

Barona Logistiikka
Vantaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 20.11.2021

Jaa työpaikkailmoitus