Skip to main content

Varatoimitusjohtaja

Tavoittelemme tukevaa kehitystä ja etsimme kasvu- ja tuloshakuista 
VARATOIMITUSJOHTAJAA
tavoitteena kasvaa toimitusjohtajan tehtävään.

Vahvalla kokemuksella vastaat aluksi kansainvälisestä liiketoiminnastamme, laajentaen myyntiverkostoamme ja johtaen myyntiä ja markkinointia. Sinulla on kyky johtaa esikuvana. Innostat muita, kehität ja viet organisaatiotasi sekä yritystä eteenpäin ryhdikkäällä ja määrätietoisella toimintatavalla. Toimit tiiviissä vuorovaikutuksessa asiakkaiden ja jälleenmyyjien kanssa, tukien ja kehittäen yhteistyötä sekä rakentaen asiakastyytyväisyyttä.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYÄKSESI
Sinulla tulee olla vahvaa näyttöä investointihyödykkeiden tuloksekkaasta myyntityöstä, kansainvälisen myyntiverkoston rakentamisesta ja johtamisesta, kuten myös ymmärrystä teollisesta toiminnasta ja projektiliiketoiminnasta.  Hallitset numerot ja ymmärrät kasvun, tuottavuuden ja kannattavuuden välisen logiikan.
Edellytämme sinulta hyvää kaupallista ja/tai teknistä koulutusta. Hyvä englanninkielentaito on ehdoton edellytys, muu kielitaito, erityisesti saksankielentaito, on eduksi.
Tehtävä vaatii haasteita pelkäämätöntä asennetta, matkustusvalmiutta ja halua johtaa hyvien vuorovaikutus- ja neuvottelutaitojesi avulla arvostaen ja motivoiden muita.

TARJOAMME SINULLE
Tarjoamme itsenäisen, vaativankin, tehtäväkentän ja kiinnostavan asiakaskunnan kansainvälisessä ja kasvavassa yrityksessä. Tueksesi saat osaavan ja innostavan työyhteisön.

Lähetä palkkatoiveella varustettu hakemuksesi viimeistään 1.10.2021 osoitteeseen vesa.nurminen@finnsonic.com. Lisätietoja saat CEO Vesa Nurmiselta puh. 0400 636 968.

Varatoimitusjohtaja

FinnSonic Oy
Lahti
Kokopäiväinen, Vakituinen
Alempi korkeakoulututkinto
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 20.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus