Skip to main content

Kommunernas socialtjänst k.f. (KST) söker en vårdare 100% inom boendeverksamheten med nuvarande placering vid korttidshemmet Solkulla.

Vi erbjuder dig en fin arbetsgemenskap och ett meningsfullt och omväxlande arbete. Som stöd i ditt arbete håller vi regelbundna arbetsgruppsmöten och det finns kontinuerligt tillgång till metodhandledning och kunskapsökande insatser. I Företagshälsovården ingår sjukvård på allmänläkarnivå och i våra friskvårdsförmåner ingår massage, kultur och motion.

Korttidshemmet Solkulla tar emot barn och ungdomar, från små barn till unga vuxna, med olika funktionsvariationer. Arbetet består av stöd och omvårdnad men är varierande och ändrar från dag till dag beroende på behovet på enheten. Arbetstiderna kan variera beroende på korttidshemmets beläggning. I arbetet ingår även matlagning och städning.

Som person ser vi att du är pedagogisk i ditt arbetssätt, tycker det är roligt att arbeta med barn och ungdomar och att tillsammans med dem hitta på aktiviteter, du tar egna initiativ och har en god samarbetsförmåga. Med ett glatt bemötande och vilja och förmåga att kommunicera bidrar du till ett trivsamt arbetsklimat. Framförallt trivs du med att arbeta med barn och ungdomar.

Vi ser gärna att du har arbetserfarenhet av liknande arbete och även har kännedom kring autismspektrum och andra funktionsvariationer. Erfarenhet av arbete med barn och ungdomar är meriterande men inte ett krav.
Straffregisterutdrag uppvisas innan anställning.

Behörighetskrav är närvårdarexamen eller motsvarande examen i enlighet med förordningen om behörighetsvillkor för yrkesutbildad personal inom socialvården FFS 804/92. Den sökande ska vara Valviraregistrerad, samt ha vaccinationsskydd i enlighet med 48a § i Lag om smittsamma sjukdomar (1227/2016), vilket innebär att du har fått två doser av coronavaccinet eller under senaste 6 månaderna genomgången Covid-19-infektion.

Lön: 2500,76 € vid formell behörighet, samt eventuella erfarenhetstillägg

Prövotid tillämpas och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.

Kommunernas socialtjänst k.f. har hand om all kommunal socialvård, förutom barnomsorg och äldreomsorg. Förbundet ska främja invånarnas hälsa och välfärd samt sträva efter en likvärdig service i alla kommuner. Vi har ca 270 anställda och är indelad i verksamhetsområdena; tidigt stöd för barn och familj; barnskydd; vuxensocialarbete; funktionsservice och sysselsättning samt organisationsstöd.

WWW-osoite: http://www.kst.ax/
Yhteystiedot: Vik.föreståndare Jennifer Svenblad, 018 532969, jennifer.svenblad@kst.ax
Työpaikan osoite: Skarpansvägen 30, 22100 MARIEHAMN
Työ alkaa: eller enligt överenskommelse
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 14.10.2022 klo 15:00
Jätä hakemus: rekrytering@kst.ax eller Kommunernas socialtjänst k.f., Skarpansvägen 30, 22100 Mariehamn
Vi ser fram emot Din ansökan!
Ilmoitus jätetty: 22.09.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11631415

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vårdare

Kommunernas socialtjänst k.f., KST
Maarianhamina
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 22.09.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti