Skip to main content

Yritys
Varsinais-Suomen Tietojakelu Oy vastaa sanomalehtien varhaisjakelusta Salossa. Yritys on osa TS-Yhtymää. Jakeluiden lähtöpisteet sijaitsevat Salon lehtitehtaalla Örninkadulla, Perniössä ja Suomusjärvellä. Salon varhaisjakelussa työskentelee noin 60 sanomalehdenjakajaa. Jakelussamme on 12 eri lehtinimikettä sekä arkisin osoitteellista postia. Jakelun päätuote on Salon Seudun Sanomat. 

Tehtävä
Varhaisjakaja työskentelee, kun muut ihmiset vielä nukkuvat. Varhaisjakelussa työskentelevänä olet jo oman työvuorosi tehnyt, kun muut vasta heräävät, ja voit viettää päiväsi miten ikinä haluat. Jakajana teet työtä aamuyön tunteina klo 01.30–6.30 välillä, riippuen reitin pituudesta

Haemme nyt Salon alueelle (Salo, Suomusjärvi) jakajaa sekä omalla autolla että yrityksen jakeluautolla tehtäville jakelureiteille. Oman auton käytöstä maksamme verottoman kilometrikorvauksen 0,47 e/km. Avoinna olevilla reiteillä työaika on noin viisi tuntia yössä. Työvuorokierto on säännöllinen 6+2, eli kuusi yötä töitä ja kaksi vapaata. Sinut perehdytetään työtehtäviin ja jakelupiiriin ennen varsinaisen työn aloittamista. Harjoittelu on palkallinen.

Vaatimukset
Varhaisjakajana työskentelet tärkeänä osana sanomalehtien tuotantoprosessia. Asiakkaamme odottavat saavansa lehden oikeaan aikaan ja oikeaan paikkaan. Työ on hyvin itsenäistä ja vaatii oma-aloitteisuutta, hyvää peruskuntoa ja yötyön takia vähintään 18 vuoden ikää. Työssä tarvitaan suomen kielen taitoa. Tehtävä soveltuu parhaiten sinulle, joka olet työssäsi vastuullinen, tarkka ja reipas. Koska kaikki jakelu tehdään autolla, sinulla tulee olla B-ajokortti. Yhdessä nyt avoinna olevista työtehtävistä vaatimuksena on myös oman auton käyttömahdollisuus jakelutyössä.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi klikkaamalla "Jätä hakemus" -painiketta tai nettisivujemme kautta www.varsinaissuomentietojakelu.fi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, mielellään nopeastikin. Toimithan ripeästi, sillä haastattelemme tehtävään jo hakuaikana emmekä sopivan henkilön löytyessä jää suotta odottamaan hakuajan umpeutumista.

Lisätietoja antaa jakeluesimies Mika Orakoivu p. 02–269 3971 arkisin klo 10–15 välisenä aikana.

Varhaisjakaja

Salo
25410 Suomusjärvi
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 25.11.2021

Jaa työpaikkailmoitus