Skip to main content

Varhaisjakaja, Turku ja lähikunnat

Lounais-Suomen Tietojakelun varhaisjakelussa on tarjolla työtä, joka jättää päivät vapaaksi opiskelulle, harrastuksille tai elämästä nauttimiselle.

Jakajana työskentelet 3–5 tuntia yössä ja työaikasi sijoittuu aamuyölle n. klo 1–6 väliselle ajalle. Jakajan työ on sanomalehtien ja osoitteellisen postin jakelua määrätyllä jakelureitillä. Töitä tehdään pääsääntöisesti kuusi yötä putkeen, jonka jälkeen on aina kaksi yötä vapaata. Turun jakelutyössä ensisijainen kulkuväline on työnantajan polkupyörä, mutta osalla reiteistä on käytössä työntekijän oma auto tai työnantajan auto. Turun ulkopuolella vaatimuksena on ajokortti ja osalla reiteistä myös oma auto. Oman auton käytöstä maksamme kilometrikorvauksen 0,47 e/km.

Käytössämme on tuntipalkka, joka määräytyy Teollisuusliiton ja Medialiiton välisen jakelua koskevan työehtosopimuksen mukaan. Uuden jakajan keskimääräinen tuntiansio lisineen on noin 11 e/t. Työsuhteen aluksi saat palkallisen koulutuksen päivällä sekä opastuksen omille reiteillesi yöllä.

 Tarjoamme:
- Kattavan perehdytyksen ja vakituisen tai halutessasi määräaikaisen työn
- Laajan työterveyshuollon
- Pysyvän työrytmin, joka helpottaa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista
- Liikunnallisen ja itsenäisen työn
- Viiden viikon kesäloman sekä viikon talviloman
- Palkan lisäksi perehtymisrahan työsuhteen alussa sekä joulubonuksen vuosittain
- TS-Yhtymän henkilöstöedut, esimerkiksi Turun Sanomien tilaus ja kuntoiluedut.

 

Odotamme:
- Täysi-ikäsyyttä
- Kohtuullista fyysistä kuntoa
- Huolellista ja vastuullista otetta työhön
- Sopeutumista yötyöhön.

 

Voit lähettää hakemuksen esim. kotisivujemme www.lstj.fi kautta, klikkaa "Hae jakajaksi".  Emme valitettavasti pysty käsittelemään sähköpostiin  lähetettyjä hakemuksia.

Lounais-Suomen Tietojakelu Oy hoitaa sanomalehtien ja osoitteellisen postin varhaisjakelua Lounais-Suomessa kaikkiaan 25 kunnan alueella. Lounais-Suomen Tietojakelun Turun alueen varhaisjakelussa työskentelee noin 350 jakajaa. Lounais-Suomen Tietojakelu Oy kuuluu media- ja graafisen alan TS-Yhtymään.

 

 

Varhaisjakaja, Turku ja lähikunnat

Turku
Kaarina
21200 Raisio
Naantali
21600 Parainen
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen
Ei työkokemusta
< 2000 €

Julkaistu 12.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus