Skip to main content

Varhaiskasvatuksen avustaja

Tervetuloa varhaiskasvatuksen avustajaksi Jousenkaaren päiväkotiin!

Haemme määräaikaista avustajaa varhaiskasvatusyksikköömme. Tehtävänä on auttaa lapsia arjessa suoriutumisessa ja mahdollistaa lasten tasavertainen osallistuminen ryhmän toimintaan yhteistyössä ryhmän kasvattajien kanssa.

Jousenkaaren päiväkoti sijaitsee Tapiolan Urheilupuiston vieressä Jousenkaaren koulun läheisyydessä. Jousenkaaren päiväkodissa tuetaan lapsen kasvua ja kehitystä ihmisyyteen ja ympäristön arvostamiseen. Päiväkoti tarjoaa viihtyisän ja virikkeellisen toiminta- ja oppimisympäristön, jossa lapsen toiveet, tunteet ja ajatukset saavat tilaa. Päiväkotiin on hyvät kulkuyhteydet koko Espoosta ja lähikunnista, Tapiolan urheilupuiston metropysäkki on muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Päiväkodissa toimii yksi alle 3-vuotiaiden ryhmä, kaksi yli 3-vuotiaiden ryhmää sekä kaksi esiopetusryhmää.

Toimimme Espoon varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti. Toiminnassa huomioidaan suvaitsevaisuus ja pyritään hyvään, luottamukselliseen ja laadukkaaseen vuorovaikutukseen lapsen, vanhempien ja eri yhteistyötahojen kanssa.

Työpaikan nimi ja osoite: Jousenkaaren päiväkoti, Jousenjänne 1
Työaika: 38h 15min / viikko
Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva koulutus tai muu tehtävään soveltuva pätevyys.

Edellytämme kannustavaa ja positiivista toimintatapaa, oma-aloitteisuutta, hyviä tiimityötaitoja ja sensitiivistä ja läsnäolevaa työotetta. Toivomme, että näet lapsessa olevat vahvuudet ja tiedostat oman roolisi lasten hyvinvoinnin edistäjänä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme sujuvaa suomen kielen taitoa ja kokemusta tukea tarvitsevien lasten kanssa työskentelystä. Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Ulla Keskinen, [email protected]
Työpaikan osoite: Jousenjänne 1, 02120 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2000,37€/kk
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan - 23.12.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 04.10.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-2103-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 20.09.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11626435

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti