Skip to main content

Varhaiskasvatuksen avustaja, Auroran päiväkoti

Haemme varhaiskasvatuksen avustajaa määräaikaiseen tehtävään Auroran päiväkotiin. Päiväkodissamme on kuusi lapsiryhmää 0 - 7 vuotiaille lapsille. Tulet työskentelemään 3-5 vuotiaiden ryhmässä.

Päiväkodissamme näkyvät vahvasti positiivinen pedagogiikka, lapsen osallisuus ja leikki. Meille on tärkeää, että jokainen voi hyödyntää omia vahvuuksiaan. Jos myös sinä haluat tehdä töitä näiden teemojen parissa, haluamme kuulla sinusta pian.

Työpaikan nimi ja osoite: Auroran päiväkoti, Lippajärventie 44, 02940
Työaika: 38h 15min /vko
Tehtävä on määräaikainen

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva koulutus tai muu tehtävään soveltuva pätevyys. Voit olla alan opiskelija, alan opintoja suunnitteleva tai muutoin sopiva työskentelemään päiväkodissa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kiinnostuneisuutta ja mahdollinen kokemus lapselle annettavan tuen toteuttamistavoista katsotaan eduksi. Sinulla on myös lämmin ja positiivinen asenne lasten kohtaamiseen. Arvostamme tiimityön taitoja. Kykenet toimimaan tavoitteellisesti omaa työtapaasi kehittäen ja tuot myös omat kehittämisehdotuksesi rakentavalla tavalla yhteiseen käyttöön.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina. Tavoitteena on kohdentaa huomio ammatilliseen osaamiseesi sekä työkokemukseesi.

Rekrytoiva esimies arvioi hakemustasi ilman henkilötietojasi (nimi-, yhteystieto-, ikä-, sukupuoli- yms. tunnistetiedot). Huomioithan siis vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita eikä sisällä näitä tunnistetietoja. Valinnat työpaikkahaastatteluun tehdään ilman hakijoiden henkilötietoja.

Jätä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta, jotta hakemuksestasi löytyvät tarvittavat tiedot ja anonyymi rekrytointi on mahdollista toteuttaa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Lisätietoa tehtävästä antaa
Mari Frilund varhaiskasvausyksikön johtaja p. 040 636 9797
Työpaikan osoite: Lippajärventie 44, 02940 ESPOO
Palkkaus: 2000,37 €/kk
Työ alkaa: 3.10.2022 - 30.12.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 1 - 3 kk
Haku päättyy: 07.10.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-2132-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 23.09.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11632697

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti