Skip to main content

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Määräaikainen työsuhde, Sijaisuus

Itäinen suurpiiri, Mellunmäki, Varhaiskasvatusyksikkö Fallpakka-Laakavuori

Työavain: KASKO-02-1299-22
Haku Päättyy: 27.05.2022 klo 16:00
Palkka: 2 914,43 euroa/kk
Palvelussuhde: 1.8.2022 - 31.7.2023
Työpaikan osoite: Fallpakankuja 9, 00970, Helsinki

Haemme varhaiskasvatuksen erityisopettajaa päiväkoti Fallpakan integroituun erityisryhmään.

Ryhmässä toimii erityisen tuella olevia lapsia sekä vertaislapsia. Ryhmässä toimii kaksi varhaiskasvatuksen erityisopettajaa sekä varhaiskasvatuksen lastenhoitaja.

Vastaat yhdessä muun henkilöstön kanssa toiminnan suunnittelusta, lapsen tuen tarpeen havainnoinnista, lapsen ohjaamisesta ja tukemisesta varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa sekä lapselle erityispedagogisesti sopivan toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta sekä lapsen yksilöllisen oppimisen tukemisesta. Toiminta perustuu Helsingin varhaiskasvatus- ja esiopetussunnitelmaan, varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelmaan sekä lapsen vasuun ja leopsiin.

Tervetuloa iloiseen ja energiseen työyhteisöön!


Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään, jonka lisäksi olet suorittanut erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista säädetään valtioneuvoston asetuksella; tai sinulla on kasvatustieteen maisterin tutkinto ja pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä rikostaustaotetta lasten kanssa toimimiseen (504/2002).

Aloittaessasi vakituisen työsuhteen varhaiskasvatuksen erityisopettajana Helsingin kaupungilla vuonna 2022 tarjoamme sinulle 2000 euron kannustuspalkkion. Lue lisää kannustuspalkkion ehdoista osoitteessa https://www.hel.fi/edurekry/tyosuhde-edut tai kysy lisätietoja rekrytoivalta päiväkodin johtajalta.

Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta.

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä vuosittain 136 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 14 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät ja monipuoliset henkilöstöedut, ja työsuhdeasuntoa voit hakea osoitteesta asunnonhaku.hel.fi

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus

Sopimusala
OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Päiväkodin johtaja Päivi-Maarit Zhitia
09 310 73124
paivi-maarit.zhitia@hel.fi

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/paivakoti-fallpakka

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Helsinki
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 13.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus