Skip to main content

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Vakinainen työsuhde

Koillinen suurpiiri, Viikki, Varhaiskasvatusyksikkö Melissa-Toivo

Työavain: KASKO-02-1363-22
Haku Päättyy: 03.06.2022 klo 16:00
Palkka: 2 914,43 euroa/kk
Palvelussuhde: 1.8.2022
Työpaikan osoite: Apteekkarinraitti 3, 00790, Helsinki

Haemme päiväkoti Toivoon varhaiskasvatuksen erityisopettajaa uuteen tehtävään.
Varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtävänkuva on muuttumassa, joten pääset muokkaamaan omaa työroolia yhteistyössä päiväkodin johtajan ja yksikön henkilöstön kanssa.

Toivomme sinulta vahvaa erityispedagogista osaamista ja taitoa hyvien käytäntöjen jakamiseen työyhteisössä.

Odotamme, että olet positiivinen, ammattitaitoinen ja lapset sensitiivisesti kohtaava varhaiskasvatuksen erityisopettaja. Arvostamme lasten kohtaamista rauhallisesti, lämpimästi, arvostavasti ja yksilöllisesti. Yksikössämme kasvattajat ovat taitavia, motivoituneita ja uusia toimintatapoja mielellään kokeilevia.

Erityisopettaja osallistuu lapsen tuen tarpeen, tukitoimenpiteiden ja niiden toteuttamisen suunnitteluun ja arviointiin tarvittaessa. Erityisopettajan antama tuki voi olla lapsikohtaista ja/tai ryhmässä toteutettavaa opetusta. Erityisopettajan asiantuntemusta hyödynnetään myös henkilöstön ja huoltajien konsultoinnissa. Toivossa on myös integroitu erityisryhmä.

Sijaitsemme Viikissä, jossa on erinomaisia luonto- ja retkikohteita. Myös kirjastot, liikuntahalli, urheilukenttä ja koulut ovat lähietäisyydellä. Viikistä on helppo retkeillä kauemmaksikin. Liikunta painottuu kaikessa toiminnassamme.

Toimintakulttuurimme perustana ovat lapsen ja lapsuuden ainutlaatuisuuden kunnioittaminen, sekä yhteisöllisyys, toimiva vuorovaikutus, turvallisuus, liikunta ja ekologisuus. Toimimme lasten kanssa paljon pienryhmissä.

Viimeisessä Fiilari-henkilöstökyselyssä työyhteisömme vahvuuksiksi nousivat hyvä tiimihenki, avoin työilmapiiri, kunnianhimoinen työote ja osaamisen jakaminen. Meillä kaikki lapset ovat yhteisiä, työkavereita autetaan ja arvostetaan eikä ketään jätetä yksin.

Luemme eduksi kokemuksen tukea tarvitsevien lasten kanssa. Eduksi on positiivinen ja kehittävä työote, innostuneisuus ja sitoutuneisuus työhön ja sen kehittämiseen. Liikunta, ulkoilu ja retkeily painottuvat toiminnassamme, kiinnostus niihin luetaan eduksi.


Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään, jonka lisäksi olet suorittanut erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista säädetään valtioneuvoston asetuksella; tai sinulla on kasvatustieteen maisterin tutkinto ja pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä rikostaustaotetta lasten kanssa toimimiseen (504/2002).

Aloittaessasi vakituisen työsuhteen varhaiskasvatuksen erityisopettajana Helsingin kaupungilla vuonna 2022 tarjoamme sinulle 2000 euron kannustuspalkkion. Lue lisää kannustuspalkkion ehdoista osoitteessa https://www.hel.fi/edurekry/tyosuhde-edut tai kysy lisätietoja rekrytoivalta päiväkodin johtajalta.

Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta.

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä vuosittain 136 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 14 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät ja monipuoliset henkilöstöedut, ja työsuhdeasuntoa voit hakea osoitteesta asunnonhaku.hel.fi

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus

Sopimusala
OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Päiväkodin johtaja Katri Silventoinen
puh. 09 310 42582
katri.silventoinen@hel.fi

Varajohtaja Hanna Kallionpää
puh. 09 310 24360
hanna.kallionpaa@hel.fi

Lisätietoa
https://www.hel.fi/varhaiskasvatus/fi/paivakodit/toivo

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 13.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus