Skip to main content

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Vakinainen työsuhde

Eteläinen suurpiiri, Helsingin keskusta, Varhaiskasvatusyksikkö Elias-Maria

Työavain: KASKO-02-1369-22
Haku Päättyy: 30.05.2022 klo 16:00
Palkka: 2 914,43 euroa/kk
Palvelussuhde: 1.8.2022
Työpaikan osoite: Lönnrotinkatu 12, Lönnrotinkatu 42 , 00120, Helsinki

Etsimme sensitiivistä ja työstään innostunutta varhaiskasvatuksen erityisopettajaa vakinaiseen työsuhteeseen varhaiskasvatusyksikkö Elias-Mariaan. Varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtävänkuva on muuttumassa, joten pääset muokkaamaan omaa työroolia yhteistyössä päiväkodin johtajan ja yksikön henkilöstön kanssa.

Työskentelet kahden päiväkodin erityisopettajana. Toteutat pienryhmäkerhoja sekä ohjaat ja opastat henkilökuntaa tukea tarvitsevien lasten asioissa ja osallistut tarvittaessa vanhempien kanssa käytäviin keskusteluihin. Lähtökohtaisesti olemme suunnitelleet tulevan toimintakauden siten, että varhaiskasvatuksen opettajan työpanos painottuu molempien päiväkotiemme esikouluryhmiin.

Vastaat yhdessä muun henkilöstön kanssa toiminnan suunnittelusta, lapsen tuen tarpeen havainnoinnista, lapsen ohjaamisesta ja tukemisesta varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa sekä lapselle erityispedagogisesti sopivan toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta sekä lapsen yksilöllisen oppimisen tukemisesta. Toiminta perustuu Helsingin varhaiskasvatus- ja esiopetussunnitelmaan, varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelmaan sekä lapsen vasuun ja leopsiin.

Päiväkoti Eliaksessa toteutetaan varhaista täydellistä kielikylpyä ruotsin kielellä ja luemme eduksi ruotsin kielen hyvän suullisen taidon. Eduksi luemme myös työkokemuksen varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtävästä sekä hyvät tiimityö- ja yhteistyötaidot.

Voit tutustua päiväkotiemme toimintaan Instagramissa @pk.maria ja @elias_kielikylpy.

Tervetuloa meidän lämminhenkiseen työyhteisöön toteuttamaan vaikuttavaa varhaiskasvatusta!


Aloittaessasi vakituisen työsuhteen varhaiskasvatuksen erityisopettajana Helsingin kaupungilla vuonna 2022 tarjoamme sinulle 2000 euron kannustuspalkkion. Lue lisää kannustuspalkkion ehdoista osoitteessa https://www.hel.fi/edurekry/tyosuhde-edut tai kysy lisätietoja rekrytoivalta päiväkodin johtajalta.

Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään, jonka lisäksi olet suorittanut erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista säädetään valtioneuvoston asetuksella; tai sinulla on kasvatustieteen maisterin tutkinto ja pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä rikostaustaotetta lasten kanssa toimimiseen (504/2002).

Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta.

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä vuosittain 136 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 14 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät ja monipuoliset henkilöstöedut, ja työsuhdeasuntoa voit hakea osoitteesta asunnonhaku.hel.fi

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus

Sopimusala
OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Päiväkodinjohtaja Kauppinen Anni, p. 09 310 64281
anni.kauppinen@hel.fi

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/paivakoti-elias, https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/paivakoti-maria

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 13.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus