Skip to main content

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Vakinainen työsuhde

Koillinen suurpiiri, Varhaiskasvatusyksikkö Ylä-Malmi

Työavain: KASKO-02-1876-22
Haku Päättyy: 11.07.2022 klo 08:00
Palkka: 2 914,43 euroa/kk
Palvelussuhde: 1.8.2022
Työpaikan osoite: Notkotie 12, 00700, Helsinki

Haemme työyhteisöömme varhaiskasvatuksen erityisopettajaa toteuttamaan uudenmallista yksikön erityisopettajan työn kuvaa.

Yksikön erityisopettajana toimit joustavasti koko yksikön tasolla niin varhaiskasvatuksessa kuin esiopetuksessa konsultoiden henkilökuntaa lasten tukemisessa ja tukiprosesseissa, tukien lapsia yhteisopettajana sekä vahvistamalla vanhempien osallisuutta. Olet mukana henkilöstömme kanssa toiminnan suunnittelussa, toteuttamisessa ja arvioinnissa sekä vahvistat yksikön inklusiivisen toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumista. Osallistut monialaiseen yhteistyöhön. Työ on itsenäistä asiantuntijatyötä tiiviissä yhteistyössä johtajan ja henkilöstön kanssa.

Päiväkoti Ylä-Malmi on kahdessa rakennuksessa toimiva perinteinen päiväkotirakennus, joka sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki: meillä työskentelee niin kokeneita konkareita kuin uusia tulokkaita sitoutuneesti yhteisten tavoitteiden eteen. Pienryhmätoiminta, yhteisöllisyys sekä toiminnallinen oppiminen ovat vahvuuksiamme. Leikki ja leikillisyys korostuvat kaikessa toiminnassamme.

Opettajien pedagogiset kokoukset pidetään säännöllisesti ja SAK-ajalle on löydetty arjesta sopiva ajankohta ryhmäkohtaisesti. Myös varhaiskasvatuksen lastenhoitajat kokoontuvat kerran kuukaudessa pohtimaan ajankohtaisia pedagogisia asioita.

Eduksi luemme aikaisemman työkokemuksen Helsingin varhaiskasvatuksessa.


Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään, jonka lisäksi olet suorittanut erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista säädetään valtioneuvoston asetuksella; tai sinulla on kasvatustieteen maisterin tutkinto ja pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä rikostaustaotetta lasten kanssa toimimiseen (504/2002).

Aloittaessasi vakituisen työsuhteen varhaiskasvatuksen erityisopettajana Helsingin kaupungilla vuonna 2022 tarjoamme sinulle 2000 euron kannustuspalkkion. Lue lisää kannustuspalkkion ehdoista osoitteessa https://www.hel.fi/edurekry/tyosuhde-edut tai kysy lisätietoja rekrytoivalta päiväkodin johtajalta.

Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta.

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä vuosittain 136 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 14 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät ja monipuoliset henkilöstöedut, ja työsuhdeasuntoa voit hakea osoitteesta asunnonhaku.hel.fi

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus

Sopimusala
OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
27.6 - 1.7.
Päiväkodin varajohtaja Päivi Nyyssönen
paivi.nyyssonen@hel.fi
09 310 46809

4. - 8.7
Piia Tuohikorpi
piia.tuohikorpi@hel.fi
09 310 80157

Yhteydenotot hakijoihin ja haastattelukutsut 11.7 alkaen päiväkodin johtaja Anna Laaksosen toimesta.

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/paivakoti-yla-malmi

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 23.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus