Skip to main content

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Haemme Mankkaan varhaiskasvatusyksikön lisäresurssiksi määräaikaista varhaiskasvatuksen erityisopettajaa niihin ryhmiin, joissa on kehityksessään ja oppimisessaan tukea tarvitsevia lapsia. Tarkoituksena on inklusiivisen toimintakulttuurin vahvistaminen ja työ kohdennetaan tarkoituksenmukaisella tavalla lapsiryhmiin.

Varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtävänä on toteuttaa lapsiryhmän varhaiskasvatusta yhdessä muun henkilöstön kanssa. Tehtävänkuva muokkautuu lasten tarpeiden sekä valittavan henkilön kokemuksen ja mahdollisen erityisosaamisen perusteella. Tehtävää voi tehdä joko kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti.

Lasten osallisuuden varmistaminen, ryhmään liittymisen ja tunnetaitojen sekä leikin tukeminen ovat keskeisiä työtehtäviäsi. Työssäsi hyödynnät lasten suomen kieltä vahvistavia menetelmiä ja toimintatapoja. Ryhmän ja lasten varhaiskasvatussuunnitelmat toimivat pedagogiikan suunnittelun pohjana tiimityössä.

Kaikessa toiminnassamme edistämme kestävää kehitystä, ohjaten lapsia kohtuulliseen ja vastuulliseen elämäntapaan.
Espoon varhaiskasvatussuunnitelma ja valtakunnallinen varhaiskasvatussuunnitelma ohjaavat kaikkea toimintaamme päivittäin.

Työ alkaa 2.8.2021. tai sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi: Mankkaan päiväkoti
Työaika: 38 h 15 min/viikko tai sopimuksen mukaan
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus jonka lisäksi suoritettuna erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, tai kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää organisointikykyä. Laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttaminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja havainnointikykyä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme halua kehittää laadukasta varhaiskasvatusta yhdessä työyhteisön kanssa.
Hyvän suomen kielen taidon lisäksi arvostamme myös muuta kielitaitoa sekä läsnä olevaa vuorovaikutusta.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Olemme kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.
Haemme yli 900 varhaiskasvatuksen opettajan joukkoon uusia osaajia kehittämään uuttaa toimintaamme. Kehittämällä toimintamme valmistaudumme jo nyt lain mukaiseen henkilöstörakenteen muutokseen.
 
Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

WWW-osoite: http://
Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Jaana Koivisto, p. 040 522 4845
Työpaikan osoite: Vanhan-Mankkaan kuja 2B, 02180 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2860,65 €/kk
Työ alkaa: 2.8.-22.12.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 30.06.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1511-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 22.06.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti