Skip to main content

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Husaaritien päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Husaaaritien varhaiskasvatusyksikkö

Husaaritie 1 C, 01700 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 02.08.2022 (tai sopimuksen mukaan) - 31.07.2023

Erityisopettajamme siirtyessä uusiin haasteisiin, haemme erityisopettajaa määräaikaiseen tehtävään Husaaritien päiväkotiin. Tehtävä sijoittuu 3-6 -vuotiaiden lasten pienennettyyn ryhmään.

Husaaritien päiväkoti on seitsemänryhmäinen. Päiväkoti on valmistunut rauhalliselle omakotialueelle vuonna 2003. Tilat ovat kodikkaat, monikäyttöiset ja tilavat. Päiväkodissa on mm. iso liikuntasali, pienryhmätiloja sekä hyvä välineistö liikuntan ja mediakasvatukseen. Pihoja on käytössämme kaksi ja päiväkodin läheisyydessä on leikkipuisto ja metsä. Ryhmien välistä yhteistyötä on paljon. Husaaritiellä työskennellään kolmen kasvattajan tiimeissä. Husaaritien varhaiskasvatusyksikköön kuuluvat lisäksemme Seutulan ja Katrintuvan päiväkodit.

Kasvattajayhteisö on ammattitaitoinen, osaava ja positiivinen. Vanhempien palaute toiminnasta on hyvää ja henkilökunnan vaihtuvuus on erittäin vähäistä. Uudet työntekijät toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi; meillä saat käyttää vahvuuksiasi ja oppia toisilta. Kaikilla ammattiryhmillä on mahdollisuus keskittyä omaan työtehtäväänsä.

Opettajien johtoryhmätyöskentely, vertaistuki ja tiimikavereiden hyvä yhteistyö auttavat sinua keskittymään perustehtävääsi varhaiskasvatuksen erityisopettajana. Päiväkodin kokousrakenteilla pyritään turvaamaan opettajien oma ja yhteinen SAK-aika. Yksiköstämme pääsee halutessaan hyvin koulutuksiin ja oman osaamisen sekä toiminnan kehittäminen on suotavaa, mutta annamme sinulle myös työrauhan keskittyä omassa lapsiryhmässä työskentelyyn. 

Sinulta odotamme lämmintä vuorovaikutusta suhteessa lapsiin, huoltajiin ja työkavereihin. Sinun tulee olla innostunut varhaiskasvatuksen erityisopettajan työstä ja iloita lasten onnistumisista – se on hyvä pohja työskentelyllesi yksikössämme. Haussa huomioimme myös valmistuvat opettajat sekä kokeneet varhaiskasvatuksen opettajat, jotka haluavat työskennellä erityisopettajina. Tehtävän aloitus on neuvoteltavissa joustavasti ja meillä on mahdollisuus työskennellä myös osa-aikaisesti.

Toivomme, että kiinnostuit ja jätät hakemuksesi mahdollisimman pian. Nähdään haastattelussa!  

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

  • vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle
  • hyvät koulutusmahdollisuudet
  • turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
  • vaikutusmahdollisuuksia esimerkiksi johtoryhmän kautta
  • liikunta- ja kulttuurietuja
  • työsuhdeasuntoja

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen erityisopettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2868 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote ja alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatettava koeaika on puolet työsuhteen kestosta

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko. Mahdollisuus osa-aikaiseen työhön.


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Laine-Lehti Sirpa

0407626484

[email protected]

Tavoitettavissa 9-15, jätä viesti vastaajaan mikäli et tavoita. Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostilla [email protected].


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Husaaritien päiväkoti

Vantaa
Määräaikainen ja projektityö
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 01.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti