Skip to main content

Varhaiskasvatuksen esiopettaja

H & S International School Oy on perheyritys, joka on järjestänyt varhaiskasvatus- ja iltapäivätoimintapalveluita pääkaupunkiseudulla vuodesta 1998 lukien. Perheyrityksenä meillä on kasvot ja kannamme vastuun toiminnastamme. Toimimme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi - yksikön tarpeista riippuen

Ensimmäiset lapsemme vuonna 2016 aloittaneessa suomenkielisessä Mediapäiväkoti Tuomarilan Helmessä ovat tänä vuonna kasvaneet eskari-ikään, ja meillä on siten ensimmäistä kertaa myös esiopetusta. Pahaksi onneksemme kuitenkin eskariopemme on vaihtamassa paikkakuntaa kauas, kauas pois, ja tusinan verran eskareitamme kaipaa kipeästi hyvää eskariopettajaa heti vuoden alusta. Ryhmässä toimii myös lastenhoitaja.

Päiväkotimme on mediapainotteinen, mutta se ei tietenkään ole kasvattajiemme tärkein osaamisala, vahva pedagoginen osaaminen ja hyvät vuorovaikutustaidot nousevat ehdottomasti tärkeimmiksi taidoiksi. Mediaa opettelemme itse kukin, vähitellen. Kysymys on vain siitä, että huomioimme median työssämme. Ensisijaisesti panostamme laadukkaaseen kasvatukseen ja lämminsydämiseen hoitoon sekä kiinteään ja lämminhenkiseen yhteistyöhön jokaisen kodin kanssa, sillä ne luovat parhaat puitteet onnistuneelle varhaiskasvatukselle.

Haemme siis ammattitaitoista, innostunutta ja seikkailun- ja kokeilunhaluista eskariopea, joka innostaa lapsia myös kokeilemaan taitojaan ja jolla löytyy myös intohimoa kehittää päiväkodista lapsille ihana paikka kasvaa ja itselleen viihtyisä ja lämminhenkinen, omankin näköinen työpaikka. Toivomme, että kokemusta olisi jo mielellään joitakin vuosia, mutta huomioimme toki myös hyvät pätevät hakijat, jotka eivät vielä ole kerenneet kartuttaa kokemusvuosia.

Tuomarilan Helmessä on neljä ryhmää: yli 3-vuotiaiden ryhmissä on 14 lasta ja varhaiskasvatuksen opettaja ja lastenhoitaja ja alle 3-vuotiaiden 12 lapsen ryhmässä toimii varhaiskasvatuksen opettaja ja kaksi lastenhoitajaa. Päiväkotiapulainen huolehtii keittiöstä ja päivittäisestä hygieniasta, joten kasvattajien ei odoteta huolehtivan siivouksesta. Kulkuyhteydet ovat hyvät julkisillakin liikennevälineillä, ja oman auton saa tarvittaessa kuluitta parkkiin pihallemme. Tarjoamme mukavan yhteisöllisen työpaikan, riittävästi koulutusta ja tukea ja yksityisesti järjestetyn työterveyshuollon, joka kattaa myös sairaanhoitopalvelut. Tarjoamme päivittäin myös samassa talossa keittiössämme alusta asti valmistetun kotiruoan. Kahvit ja teet juodaan luonnollisesti talon piikkiin.

Haemme esiopettajaa viimeistään tammikuun alusta. Palkattavalta opettajalta odotamme vahvaa pedagogista työotetta, motivoituneisuutta kehittyä ja kehittää, positiivista suhtautumista työhön ja työtovereihin, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä kohdata kaikenlaisia ihmisiä, johdonmukaisuutta ja rauhallisuutta ja erityisesti kykyä kohdata lapsi päivittäin juuri sellaisena kuin tämä on ja vastata tämän tarpeisiin.  Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan 60 opintopisteen laajuiset opinnot. Kelpoisen työntekijän alkupalkka alle 5 vuoden kokemuksella on 2813,96 euroa kuukaudessa ja esimerkiksi 5 vuoden ikälisillä 2919,50 e/kk. Mikäli olet suorittanut kasvatustieteiden maisterin tutkinnon, olemme valmiita neuvottelemaan korkeammasta palkkaluokasta. Vakituiseen työhön sijoittuvalle esiopettajalle maksamme koeajan jälkeen myös 500 euron rekrytointipalkkion. Muualta muuttaville meillä on tarjota edullinen yksiö ensiasunnoksi.

Hakuaika jatkuu 27.12.2021 asti, mutta huolehdimme palkkaamisesta mieluusti jo ennen pahimpia joulukiireitä, joten jos paikka kiinnostaa, olethan yhteydessä mahdollisimman pian. Työt voisi aloittaa viimeistään 10.1.2022. Rikosrekisteriote lasten kanssa tehtävään työhön tarkistetaan ennen töiden aloittamista.

Otan vastaan hakemuksia sähköpostitse osoitteessa: henna.stojanov@hsis.fi. Tarkempia lisätietoja tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Liisa Tikka numerossa 050 343 5957.