Skip to main content

Varhaiskasvatuksen kieli- ja kulttuuriopettaja

Hei varhaiskasavtuksen opettaja! Kiinnostaako sinua lapsen kielen ja kulttuurin tukeminen?

Varhaiskasvatuksen kieli- ja kulttuuriopettaja (kieku) toimii kieli- ja kulttuuritietoisen varhaiskasvatuksen opettajana ja asiantuntijana. Kieku työskentelee useammassa varhaiskasvatusyksikössä Espoonlahden alueella.

Tehtävässä painottuvat kielen oppimisen tukeminen ja inklusiivinen varhaiskasvatus (mm. mallittaminen, samanaikaisopetus ja pienryhmätyöskentely) Varhaiskasvatuksen kieli- ja kulttuuriopettajaa ei lasketa lasten ja henkilöstön väliseen suhdelukuun.
Haluatko työskennellä kokeilevassa ilmapiirissä, jossa kehittymistäsi tuetaan laajoilla koulutusmahdollisuuksilla? Tule Espoonlahden kiekun sijaisuuteen vuodeksi rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta!

Jos myös sinä haluat tehdä töitä lapsen kielen ja kultturin kehittämisen parissa, haluamme kuulla sinusta pian.

Tarjoamme sinulle mentorointiohjelmamme tuen aloittaessasi varhaiskasvatuksen opettajan työt. Mentorointiryhmän tuella espoolainen varhaiskasvatus tulee sinulle tutuksi ja opit tunnistamaan omat vahvuutesi ja osaamisesi. Samalla saat aineksia omaan ammatilliseen kasvuun ja työhyvinvointiin. Pääset keskustelemaan kokeneen mentorin kanssa uran alkuvaiheeseen liittyvistä iloista ja haasteista, ja tutustut myös muihin varhaiskasvatuksen opettajina aloitteleviin kollegoihin.

Tuleva tiimisi:
Lähimmiksi työkavereiksesi saat Espoonlahden kiekut (yhteensä 7) ja työkokonaisuuteesi kuuluvien yksiköiden varhaiskasvatuksen opettajat, lastenhoitajat, yksikön esihenkilön ja laaja-alaisen erityisopettajan.

Työpaikan nimi: Espoonlahden varhaiskasvatus
Työaika: 38 h 15 min / viiko
Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Edellytämme kiinnostusta lapsen kielen ja kulttuurin tukemiseen ja kehittämiseen.
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää Espoonlahden lasten kielellistä ja kulttuurista varhaiskasvatusta jatkuvasti. Arvostamme huumoria, sinnikkyyttä ja kekseliäisyyttä arjen vaihtuvissa tilanteissa.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Lisätietoa tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja, Riitta Zitting (1.8 alkaen puh. 0468771307, [email protected])
Työpaikan osoite: Maininkitie 23, 02320 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2668,74 €/kk
Työ alkaa: 22.8.2022 - 31.7.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 31.07.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1823-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 27.06.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11489420

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti