Skip to main content

Varhaiskasvatuksen lapsi - ja perheohjaaja

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
RAIKUPOLUN TOIMINTAYKSIKKÖ

Kukinpolun ja Raikupolun päiväkoti

Raikupolku 6 , 01620 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 10.02.2022 - 31.12.2022


Oletko sinä etsimämme varhaiskasvatuksen lapsi- ja perheohjaaja, joka haluaisi kokeilla uudenlaista tapaa työskennellä hyvinvoinnin edistämiseksi? Haluatko olla mukana tekemässä merkityksellistä työtä vantaalaisten lasten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi sekä moniammatillisen työn kehittämiseksi? Työssäsi varhaiskasvatuksen lapsi- ja perheohjaajana pääset edistämään alueellisen, sosiaalisen ja koulutuksellisen tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämistä sekä syrjäytymisen ehkäisemistä.

Etsimme joukkoomme kehittämismyönteistä varhaiskasvatuksen lapsi- ja perheohjaajaa Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamalla koulutuksellisen tasa-arvon avustuksella vuoden loppuun 2022.

Vantaa on rohkea edelläkävijä. Meidät tunnetaan osallistavasta ja kehittävästä työotteesta, verkostoyhteistyöstä, ketterästä uudistamisesta sekä asiakaslähtöisyydestä. Vastuullisuuden ja yhteisöllisyyden periaatteet ohjaavat toimintaamme.

Lapsi- ja perheohjaajan työ kohdentuu toimintayksikköön. Lapsi- ja perheohjaajaa ei lasketa lasten ja henkilöstön väliseen suhdelukuun. Työtäsi ohjaa varhaiskasvatuslaki, varhaiskasvatussuunnitelman perusteet sekä varhaiskasvatuksen laadun arvioinnin perusteet. 

Edistät yhteistyössä päiväkodin johtajan sekä muun henkilöstön kanssa perheiden kanssa tehtävää yhteistyötä ja yhteistöllisyyden vahvistumista toimintayksikössä. Varhaiskasvatuksen lapsi- ja perheohjaajana toteutat perheiden palveluohjausta sekä ohjaat perheitä kasvatusyhteistyöhön. Lapsi- ja perheohjaajana osallistut moniammatilliseen yhteistyöhön varhaiskasvatuksen sekä sosiaali- ja terveydenhuollon palvelurakenteiden yhteensovittamiseksi. Toimit kasvatuksen sekä vanhemmuuden tukemisen ja kehittämisen asiantuntijana toimintayksikössä. Työ sisältää tiedonhankintaa lasten sekä lapsiperheiden hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Työsi sisältää perheen palvelutarpeen kartoitusta, neuvontaa ja ohjausta hyvinvointipalveluiden piiriin yhteistyössä perheen ja työyhteisön kanssa. Osallistut tarvittaessa moniammatillisen tiimin sekä toimintayksikön pedagogiseen työskentelyyn, lapsiryhmien pedagogisen toiminnan suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin. Tarvittaessa osallistut asiantuntijan roolissa yksikön johtoryhmätyöskentelyyn. Lapsi- ja perheohjaajana osallistut työkäytäntöjen arviointiin ja kehittämiseen työyhteisössä.

Tehtävä sopii sinulle lasten ja perheiden hyvinvoinnin vankka osaaja, joka osaat seurata ja hyödyntää uusinta tutkimustietoa sekä sinulla on halu tehdä aktiivista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Tärkeää on, että motivoidut monipuolisesta työstä.  Työssä tarvitaan rohkeutta uudistua ja uudistaa. Vantaalla meitä yhdistää vahva tahto tehdä vaikuttavaa ja vastuullista työtä lasten ja perheiden hyvinvoinnin edistämiseksi. Yhdessä hankkeeseen osallistuvien ammattilaisten kanssa pääset verkostoitumaan ja jakamaan osaamistasi. Vantaan kaupunki tarjoaa hyvät koulutusmahdollisuudet oman työn ja ammatillisuuden kehittämiseen.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Varhaiskasvatuksen sosionomin tai opettajan kelpoisuus tai muu soveltuva korkeakoulututkinto

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: KVTES

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Koeaika on puolet määräaikaisuuden kestosta

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Kaunisto Päivi

0405393787

[email protected]


Tavoitettavissa päivittäin klo 8-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen lapsi - ja perheohjaaja

Vantaa
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 09.02.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti