Skip to main content

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Määräaikainen työsuhde, Sijaisuus

Kaakkoinen suurpiiri, Herttoniemi, Varhaiskasvatusyksikkö Laivakello-Satama

Työavain: KASKO-02-1317-22
Haku Päättyy: 25.05.2022 klo 16:00
Palkka: 2 227,93 euroa/kk
Palvelussuhde: 8.8.2022 - 22.6.2023
Työpaikan osoite: Sisselenkuja 3, 00810, Helsinki

Tule varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi päiväkoti Satamaan!

Etsimme joukkoomme innostunutta ja hyvässä vuorovaikutuksessa lasten kanssa olevaa, sensitiivistä varhaiskasvatuksen ammattilaista viisivuotiaiden lasten ryhmään. Työparinasi ryhmässä on varhaiskasvatuksen opettaja.

Päiväkoti Satama on osa varhaiskasvatusyksikkö Laivakello-Satama ja sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella merellisessä Herttoniemenrannassa. Lyhyen kävelymatkan päässä on metro, metsä ja meri. Toimikaudella 2022 - 2023 Satamassa on kymmenen lapsiryhmää pienistä esiopetusikäisiin. Lapsiryhmien käytössä on suuri liikuntasali ja piha-alue.

Räätälöimme perehdytyksen tarpeittesi mukaan. Saat työsi tueksi ja perehdyttäjäksi toisen lastenhoitajan, mentorin, sekä työyhteisön vahvan tuen. Tukena työssäsi on myös varajohtaja, jolle on resursoitu aikaa tiimien tukemiseen, yksikössämme toimiva erityisopettaja sekä esihenkilö.

Tarjoamme sinulle työyhteisön, jossa on hyvä ja yhteisöllinen ilmapiiri sekä mahdollisuus hyödyntää ja kehittää omaa osaamistasi. Odotamme sinulta positiivista ja ratkaisukeskeistä työotetta.


Edellytämme, että sinulla on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita olet täydentänyt riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla (varhaiskasvatuslaki 540/2018, 28 §, asetus 753/2018 3 § ja 4 §).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä rikostaustaotetta lasten kanssa toimimiseen (504/2002).

Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta.

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä vuosittain 136 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 14 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät ja monipuoliset henkilöstöedut, ja työsuhdeasuntoa voit hakea osoitteesta asunnonhaku.hel.fi

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus

Sopimusala
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Päiväkodin johtaja Kaisa Rousu, p. 09 310 56424, kaisaleena.rousu@hel.fi

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/paivakoti-satama

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Helsinki
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 13.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus