Skip to main content

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Vakinainen työsuhde

Itäinen suurpiiri, Varhaiskasvatusyksikkö Puotinharju

Työavain: KASKO-02-1320-22
Haku Päättyy: 27.05.2022 klo 16:00
Palkka: 2 227,93 euroa/kk
Palvelussuhde: 1.8.2022
Työpaikan osoite: Olavinlinnantie 1 B, 00900, Helsinki

Päiväkoti Puotinharjuun haetaan varhaiskasvatuksen lastenhoitajia!

Puotinharju on vuorohoitoyksikkö eli olemme avoinna kellonympäri. Haemme lastenhoitajia nyt kaksivuorotyöhön. Työaika olisi maanantaista perjantaihin kello 5:30 - 22:00 välillä. Ei yö- tai viikonloppuvuoroja.

Haemme lastenhoitajia esiopetusryhmään ja 2-3-vuotiaiden lasten ryhmään. Vuorohoidossa aamuisin ja iltaisin pääsee työskentelemään kaiken ikäisten lasten kanssa.

Tule kokeilemaan ja katsomaan millaisia mahdollisuuksia aikaiset aamut ja myöhäiset illat antavat varhaiskasvatukselle. Vahvuuksiamme on huumori, kehittävä työote ja ammattitaitoinen henkilöstö.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana suunnittelet ja toteutat pedagogisesti painottunutta hoitoa, kasvatusta ja opetusta yhdessä muun henkilöstön kanssa. Vastaat lasten tarpeista päivittäisessä toiminnassa ja edistät lapsen terveyttä ja hyvinvointia.

Odotamme, että olet sensitiivinen kasvattaja, tiimipelaaja ja kykenet työskentelemään myös itsenäisesti. Tarjoamme mahdollisuuden nähdä erilaisen varhaiskasvatuksen toimintaympäristön. Meiltä saat hyvän perehdytyksen työhön. Meille tärkeää on sensitiivisyys ja halu kehittää omaa osaamistaan.


Edellytämme, että sinulla on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita olet täydentänyt riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla (varhaiskasvatuslaki 540/2018, 28 §, asetus 753/2018 3 § ja 4 §).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä rikostaustaotetta lasten kanssa toimimiseen (504/2002).

Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta.

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä vuosittain 136 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 14 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät ja monipuoliset henkilöstöedut, ja työsuhdeasuntoa voit hakea osoitteesta asunnonhaku.hel.fi

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus

Sopimusala
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Päiväkodin johtaja Jani Koljonen
09 310 62212
jani.koljonen@hel.fi

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/paivakoti-puotinharju

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 13.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus