Skip to main content

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Hei! Haluatko työskennellä kokeilevassa ilmapiirissä, jossa kehittymistäsi tuetaan laajoilla koulutusmahdollisuuksilla? Tule töihin Espooseen rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta!

Haemme lastenhoitajaa vakinaiseen kiertävän varahenkilön tehtävään. Varahenkilö sijaistaa pienalueemme (Latokaski, Nöykkiö, Pisa, Eestinmalmi) päiväkodeissa ja ryhmäperhepäiväkodeissa. Töitä voi olla myös koko Espoonlahden alueen varhaiskasvatuksen yksiköissä. Ns. kotiyksikkönä toimii Eestinmalmin päiväkoti. Työssä näkyyy vahvasti yhteinen päämäärä: työ lasten hyväksi. Meille on tärkeää, että varhaiskasvatuksessa jokainen viihtyy, jokainen on tärkeä ja kaikkia kuunnellaan. Jos nämä asiat saavat myös sinut innostumaan, sovit meille erinomaisesti.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana kiertävän varahenkilön tehtävässä saat tehdä arvokasta työtä. Olet odotettu ja tärkeä työntekijä. Tärkeä osa työtäsi on olla osa varhaiskasvatuksen tiimejä, joiden tehtävä on turvata ja mahdollistaa lasten päivään huolenpitoa, oppimista ja kasvamista. Yhteistyössä muiden varhaiskasvatuksen työntekijöiden kanssa huolehdit siitä, että jokaisen lapsen päivästä tulee hyvä ja lapsella on turvallista olla.

Tässä työssä pääset näkemään eri päiväkoteja ja erilaisia lapsiryhmiä. Tulet huomaamaan, miten tärkeä vieras olet, kun astut ovesta sisään. Ensimmäiseksi todennäköisesti kuulet lasten ilahtuneet huudahdukset, kun huomaavat sinun tulevan ryhmäänsä. Huomaat iloisesti myös, miten odotettu olet henkilökunnan puolesta. Varahenkilön tehtävässä olet osa tiimejä ja samalla huolehdit omalta osaltasi hyvän ja turvallisen päivän onnistumisesta.

Varahenkilön tehtävässä saat keskittyä lapsiin. Työpäiväsi alussa kuulet päivän suunnitelman ja sen pohjalta voit rakentaa päivää yhdessä henkilökunnan kanssa. Teet yhteistyötä myös huoltajien kanssa aamun ja iltapäivän kohtaamistilanteissa. Tiedät onnistuneesi työssäsi, kun kohtaat iloisia hymyjä ja nautit vaihtuvien kohtaamisten tuomasta rikkaudesta! Kaiken päälle saat vielä mukaasi hyviä vinkkejä, joita voit käyttää työssäsi ja viedä eteenpäin muihin yksiköihin.

Lähimmiksi työkavereiksesi saat muut varhaiskasvatuksen lastenhoitajat ja opettajat. Meillä on töissä iso joukko varhaiskasvatuksen ammattilaisia, joiden kanssa on hienoa tehdä yhteistyötä. Työpäivän aikana pidämme tiimihenkeä yllä monin eri keinoin mm. kauniisti toisillemme puhumalla ja myös kannustamalla toinen toisiammme.

Työpaikan nimi ja osoite: Kotipäiväkotina toimii Eestinmalmin päiväkoti, Kiertotie 1
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Edellytämme:
- varhaiskasvatuksen perusarvojen omaamista osana työtä: lapsilähtöisyys, yhdenvertaisuus, lapsen osallisuuden tukeminen, oppimiseen ja innostukseen kannustaminen
- sensitiivistä työtapaa
- positiivista työnotetta
- kehittämis- ja kehittymismyönteisyyttä
- hyviä vuorovaikutustaitoja
- tiimityöskentelyn taitoja
- joustavuutta työelämän erilaisia muutostilanteita kohtaan
- valmiutta kiertää eri varhaiskasvatuksen yksiköissä Espoonlahden alueella

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme:
- kiinnostustasi kehittää päivittäisiä lasten leikkitilanteita ja leikkiä
- aktiivista osallistumista päivittäisiin kasvatustilanteisiin
- yhteistyötaitoja

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Katri Weckström,
katri.weckstrom@espoo.fi, 0503487986 (lomalla 4.-31.7.2022)
Työpaikan osoite: Kiertotie 1, 02300 ESPOO
Palkkaus: 2215,06 €/kk + yleiskorotus 2%
Työ alkaa: 8.8.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 08.08.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1887-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 01.07.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11499077

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 08.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti