Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Hei sinä, just sinä! Sinulla on repussa innostusta, pilkettä silmäkulmassa ja tahtoa työskennellä esikoululaisten kanssa.

Ymmerstan eskarissa, Kuminoiden ryhmässä on 14 lasta ja työparinasi konkari varhaiskasvatuksen opettaja. Toiminnassamme painotamme ulkona oppimista. Siihen antaa lähiympäristö loistavan mahdollisuuden mm. leikkipuisto, ulkoliikuntakohteet ja metsä ovat aivan oven takana. Myös junalla on helppo liikkua vähän pidemmällekin. Eskari toimii koulun tiloissa. Kuminoiden ryhmän lisäksi eskaritiloissa toimii kaksi muuta eskariryhmää, joiden kanssa tehdään joustavaa yhteistyötä.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana huolehdit tiimisi kanssa esiopetuksen, varhaiskasvatuksen ja valmistavan esiopetuksen toteutuksesta. Tärkeä osa työtäsi on leikki ja lasten tarpeiden huomioiminen ja toiminnan kehittäminen. Tässä työssä pääset loistamaan!

Laita hakemuksesi tulemaan ja ollaan yhteydessä elokuussa, terveisin Taija.

Työpaikan nimi ja osoite: Ymmerstan päiväkoti, Ristihaantie 5, 02750 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Edellytämme joustavuutta ja innostunutta työotetta.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää eskarimme toimintaa jatkuvasti.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja, Taija Pennanen, puh. +358405211743 (lomalla 24.6. - 17.7.2022).
Työpaikan osoite: Ristihaantie 5, 02750 ESPOO
Palkkaus: 2215,06 €/kk + yleiskorotus 2 %
Työ alkaa: 1.8.2022 - 30.6.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 18.07.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1822-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 04.07.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11500671

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Espoo
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 18.07.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti