Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Innostaisiko hanketyö kielitietoisen esiopetuksen parissa?

Opetus- ja kulttuuriministeriön varhaiskasvatukseen myöntämällä avustuksella vahvistamme entisestään lasten tasa-arvoa Espoossa. Haemme avustuksella Ellipsin -päiväkotiin kielikaveri-lastenhoitajaa esiopetusryhmään.

Inklusiivisen toimintakulttuurin ja pedagogiikan vahvistamiseksi hankeavustuksella kehitetään toimintatapoja ja käytänteitä lasten oppimisen ja hyvinvoinnin tukemiseksi lapsen omassa päiväkotiryhmässä. Kielikaveri-lastenhoitajan tehtävänä on toteuttaa kieli- ja kulttuuritietoista esiopetusta sekä varhaiskasvatusta yhdessä esiopetusryhmän henkilöstön kanssa.

Kielikaveri-lastenhoitaja hyödyntää arjessa lasten suomen kieltä vahvistavia menetelmiä ja toimintatapoja, joissa korostuu erityisesti kieli ja vuorovaikutus, leikki, musiikki, liikkuminen ja tutkiminen. Kielikaveri-lastenhoitajan rooli etenkin lapsen leikin tukemisessa ja rikastamisessa on keskeinen menetelmä lapsen suomen kielen ja ystävyyssuhteiden vahvistamisessa. Työssä painottuu myös lasten osallisuuden varmistaminen ja ryhmään liittymisen taitojen tukeminen. Ryhmän ja lasten varhaiskasvatussuunnitelmat toimivat pedagogiikan suunnittelun pohjana tiimityössä.

Ellipsin päiväkodin esiopetusryhmässä sinua odottaa kaksi opettaja ja kaksi lastenhoitajaa. Päiväkotimme sijaitsee Olarissa keskeisellä paikalla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja monipuolisten liikunta- ja kulttuuripalveluiden keskellä.

Tehtävää on myös mahdollista tehdä 6 h päivässä klo 9-15.

Työpaikan nimi ja osoite: Ellipsin päiväkoti, Ellipsikuja 1
Työaika: 38 t 15 min tai 30 tuntia/viikko
Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti. Arvostamme suomen kielen taidon lisäksi muuta kielitaitoa.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja, Saara Stenberg [email protected]
Työpaikan osoite: Ellipsikuja 1, 02210 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2261,06 €/kk
Työ alkaa: 22.8.2022 - 22.12.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 30.08.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-2080-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 16.08.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11566578

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti