Skip to main content

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Hei varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - tervetuloa töihin Vanttilan päiväkotiin!

Vanttila on idyllinen ja rauhallinen luonnonläheinen alue, jossa lasten kanssa on helppo hyödyntää toiminnassa metsää, liikuntapaikkoja ja ympäröivää luontoa rikkaan ja monipuolisen varhaiskasvatuksen toteuttamiseen. Täällä on moninainen oppimisympäristö aivan kulman takana. Kulkuyhteydet ovat kuitenkin hyvät. Junalla pääsee Kauklahteen, josta on noin 1,5 kilometrin matka Vanttilaan. Bussi kulkee kätevästi myös Espoonlahden suunnalta aivan päiväkodin ja koulun kulmalle.

Työsi keskittyy esiopetusryhmiin, jotka toimivat Vanttilan yhtenäiskoulun tiloissa (sekä isolla koululla, että pienemmällä pihakoululla). Koulun esiopetusryhmät ja päiväkodin ryhmät tekevät tiivistä yhteistyötä. Kollegiaalista tukea annetaan ja saadaan päivittäisissä kohtaamisissa ja viikoittaisissa tiimipalavereissa. Haluamme yhdessä tehdä jokaisesta päivästä parhaan mahdollisen niin lapsille kuin aikuisille.

Meillä on hyvät toimivat ja monipuoliset tilat varhaiskasvatussuunnitelman ja esiopetussuunnitelman mukaisen toiminnan järjestämiseen. Päivittäisen liikunnan näkökulma on otettu huomioon jo suunnitteluvaiheessa.

Toiminnan suunnittelussa ja toteutuksessa on mukana liikunnan ilo, mikä yhdistyy mm. monipuoliseen leikkiin, tarinoihin, ilmaisun eri muotoihin ja tutkimiseen sekä tukee lapsen kehitystä ja tuo iloa yhteisöömme.

Espoon varhaiskasvatussuunnitelma ja valtakunnallinen varhaiskasvatussuunnitelma ohjaavat kaikkea toimintaamme päivittäin. Kaikessa toiminnassamme edistämme kestävää kehitystä, ohjaten lapsia kohtuulliseen ja vastuulliseen elämäntapaan.
Johtamisen hyveinä toteutamme erityisesti kuuntelevuutta ja keskustelevuutta ja hyvinvoiva yhteisö on yhteinen voimavaramme.

Työpaikka: Vanttilan päiväkoti / Vanttilan koulun tiloissa toivivat esiopetusryhmät
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Voit tulla valituksi määräaikaiseen tehtävään myös ilman kelpoisuutta, jos sinulla on aito halu kohdata tärkeät asiakkaamme arvostaen ja kuunnellen. Kokemus alle kouluikäisten kanssa työskentelystä on etu, mutta tärkeintä on kuitenkin se, että olet aikuinen, joka välittää ja hoitaa välillä haasteellisetkin hetket lempeän jämäkällä otteella ja järjestelmällisyydellä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja, Minna Louhivuori, [email protected]
Työpaikan osoite: Nissintie 1, 02780 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2 261,06 €/kk
Työ alkaa: sopimuksen mukaan - 2.6.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 02.09.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1555-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 19.08.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11574204

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti