Skip to main content

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Hei lastenhoitaja, kiinnostaako sinua työskennellä esiopetusryhmässä? Haluatko työskennellä kokeilevassa ilmapiirissä, jossa kehittymistäsi tuetaan laajoilla koulutusmahdollisuuksilla? Tule Martinkallion esiopetukseen Espooseen rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta!

Haemme lastenhoitajaa määräaikaiseen tehtävään Martinkallion esiopetukseen. Martinkallion koulun tiloissa järjestetään Espoon suomenkielisen varhaiskasvatuksen koordinoimaa esiopetusta. Tällä hetkellä tiloissa toimii kaksi ryhmää. Henkilöstöömme kuuluu kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa ja kaksi varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Nyt etsimme vielä yhtä lastenhoitajaa vahvistamaan tiimiä.

Päiväkodissamme näkyvät vahvasti lapsilähtöisyys, kokeilevaisuus ja luonto. Iloinen ilmapiiri, kiireettömyys ja syli ovat arvojamme. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä. Jos nämä asiat saavat myös sinut innostumaan, sovit meille erinomaisesti.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana huolehdit tiimisi kanssa lasten hoidosta, kasvatuksesta ja oppimisesta. Tärkeä osa työtäsi on yhteistyö muun tiimin ja lasten huoltajien kanssa. Lähimmiksi työkavereiksesi saat muut varhaiskasvatuksen lastenhoitajat ja varhaiskasvatuksen opettajat. Arjen työssä sinua tukevat päiväkodin johtaja sekä laajaalainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja, joka on mukana tarpeen mukaan.

Työpaikan nimi ja osoite: Martinkallion esiopetus, Martinkallio 2
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Maiju Tuominen, puh. 0406365591, [email protected]
Työpaikan osoite: Martinkallio 2, 02300 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2261,06 €/kk
Työ alkaa: 10.10.2022 - 30.6.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 07.10.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-2138-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 23.09.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11632412

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti