Skip to main content

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Espoon kaupunki, Espoo Haemme Koivumankkaan päiväkotiin määräaikaiseen työsuhteeseen työstään innostunutta ja motivoitunutta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävä Koivumankkaan päiväkodissa alkavana toimintakautena 2021-2022 tulee olemaan joko 2-4 vuotiaiden tai 3-5 vuotiaiden lasten ryhmässä.
Koivumankkaan päiväkoti sijaitsee rauhallisella pientaloalueella, hyvien kulkuyhteyksien äärellä sekä lähellä Tapiolan palveluja. Hyödynnämme Tapiolan monipuolisia palveluita ja ympäristöä toiminnassamme kuten esim. liikuntamahdollisuuksia, kulttuuritarjontaa, kirjastoa ja luontoa.

Toimintamme perustuu varhaiskasvatussuunnitelmaan ja sitä kautta lasten mielenkiinnon kohteisiin sekä heidän tarpeisiinsa. Tarjoamme lapsille onnistumisen, oppimisen ja oivaltamisen kokemuksia, jotka tukevat mm. hyvän itsetunnon kehittymistä. Yhdessä lasten, huoltajien sekä varhaiskasvattajien kanssa muodostamme yhteisön, jonka tavoitteena on hyvinvoiva lapsi. Arvostava, avoin ja luottamuksellinen vuorovaikutus on toimintamme perusta.

Päiväkodissamme toimii aktiivinen vanhempainyhdistys, joka järjestää perheitä yhteen kokoavaa toimintaa sekä mahdollistaa toiminnallaan päiväkodin lapsille erilaisia elämyksiä.

Päiväkodissa on lapsiryhmiä alle 5-vuotiaille, esiopetusryhmä sekä erityisryhmä.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä positiivista asennetta. Halua oman/ työyhteisön työn kehittämiseen.
Arvostamme iloista, joustavaa elämänmyönteistä asennetta huumoria unohtamatta.

Työpaikan nimi: Koivumankkaan päiväkoti

Työaika: 38h15min/vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä positiivista asennetta. Halua oman/ työyhteisön työn kehittämiseen.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme iloista, joustavaa elämänmyönteistä asennetta huumoria unohtamatta.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Linna Sari, 046-877 1611, [email protected]
Työpaikan osoite: Koivukeppi 2, 02130 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2215,06 €/kk
Työ alkaa: 3.8.2021 - 29.4.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 03.05.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-816-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 16.04.2021

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Espoo
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö
Muu koulutustaso

Julkaistu 06.05.2021

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti