Skip to main content

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Kirstin koululla tapahtuvan esiopetuksen liittyvän varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävät. Esiopetusryhmiä on kaksi. Koulun esiopettajat vastaavat esiopetuksesta ja ryhmissä on lisäksi yhteensä neljä lastenhoitajaa. Iltapäivisin lisänä myös varhaiskasvatuksen opettaja.

Työpaikan nimi: Kirstin päiväkoti

Työaika: 38 h 15 min/viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme kokemusta esiopetusryhmässä työskentelystä sekä monikulttuurisuudesta

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Ritva Korpinen puh: 043-8249064 ritva.korpinen@espoo.fi
Työpaikan osoite: Kirstintie 11, 02760 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2215,06 €/kk
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 24.06.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1350-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 11.06.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 10.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus