Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Tule varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi päiväkoti Kuoviin Kontulaan!

Meillä on töissä tosi aktiivista, kehittämismyönteistä ja koulutettua porukkaa, jotka arvostavat tiimityötä! Nyt yksikkömme kasvaa, joten tarvitsemme lisää just meidän yksikköön sopivia osaajia.

Pidämme hyvin rakennettuja tiimejä arvossa, ja oikean ihmisen löytäessämme voimme vielä yhdessä suunnitella työntekijöiden sijoittumista eri lapsiryhmien välillä.

Lähdemme mielellämme mukaan erilaisiin hankkeisiin, pidämme osaamistamme yllä sekä jaamme tietoa, taitoa ja fiiliksiä yhdessä. Meille on tärkeää olla juuri täällä tekemässä töitä juuri tässä upean moninaisessa yhteisössä.

Meillä pääset osaksi osaavaa ja koulutettua joukkoa. Kollegiaalinen tuki on vahvaa, eikä yksin tarvitse jäädä. Arjessamme näkyy vahvasti positiivinen pedagogiikka, ilmiö-oppiminen ja oppimisen ilo! Täällä on uusimmat materiaalit käytössä.

Vahvuutenamme on monikulttuurisuus. Opimme toisiltamme uutta ja annamme perheiden sekä henkilökunnan moninaisuuden näkyä. Moninaisten kulttuuritaustojen päiväkotiyhteisöön tuoma monimuotoisuus on valtava voimavara, kun sitä osataan arvostaa ja sen tuomia mahdollisuuksia hyödyntää kuten meillä. Yksikössämme on erityisosaamista ja vuosien kokemusta kielitietoisessa varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa toimimisessa.
Moninaisuus työpaikalla on sitä, että jokainen tuntee itsensä osaksi työyhteisöä. Ytimekkäästi sanottuna saa osakseen tukea, kunnioitusta ja ymmärrystä yksilöllisistä eroistaan huolimatta.

Kattojemme alta löytyy laaja kirjo varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen eri toteutustapoja ja kattavasti eri ammattiryhmien edustajia. Meillä pääset varmasti tutustumaan kiinnostaviin ja ajankohtaisiin varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen ilmiöihin ja valjastamaan juuri sinun osaamistasi käyttöön sekä kehittymään.

Olemme viime kaudet juurruttaneet arviointia ja positiivista pedagogiikkaa arkeemme sekä aloittaneet Helsingin yliopiston opiskelijaohjauspäiväkotina. Ensi kaudelle olemme valinneet kehotunnekasvatuksen yhteisen kehittämisen kohteeksi.

Voit tutustua arkeemme Instagramissa (@pkjousi @pkkuovi @inaripk), lukea toimintasuunnitelmamme nettisivuilta tai ottaa yhteyttä ja kysyä tarkemmin. Voit myös katsoa rekryvideomme - se on tehty jo 2019, mutta kaikki esiintyjät ovat yhä meillä työssä, ja kuvatut asiat pitävät yhä paikkansa:

https://www.youtube.com/watch?v=2XNGLGPUpCo

Kuulostaako sinun näköiseltäsi paikalta? Ota yhteyttä ja kerro itsestäsi sekä kysy meistä lisää.

Edellytyksenä kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla (varhaiskasvatuslaki 540/2018, 28 §, asetus 753/2018 3 § ja 4 §).

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Edellytetään rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002).

Työn alkamisajankohta saattaa muuttua koronatilanteen vuoksi.

Yhteystiedot: Yksikön varajohtaja Riikka Mäkinen 22.07. alkaen, p. 09 310 69471, riikka.makinen@hel.fi
Päiväkodin johtaja Hannu Salonen 2.8. alkaen, p. 09 310 62945, hannu.kalevi.salonen@hel.fi
Työpaikan osoite: Kurkisuontie 2-6, 00940 HELSINKI
Palkkaus: 2 197,93 euroa/kk
Työ alkaa: 9.8.2021 - 5.6.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 04.08.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=KASKO-02-1695-21
Ilmoitus jätetty: 19.07.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 04.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus