Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Etsimme varhaiskasvatuksen kielikaverilastenhoitajaa Kiltapuiston viihtyisään työyhteisöön.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja toimii varhaiskasvatuksen hoito- ja huolenpitotehtävissä. Hän osallistuu toiminnan suunnitteluun, toteuttamiseen, dokumentointiin ja arviointiin sekä toteuttaa kasvatusyhteistyötä huoltajien kanssa. Hän osallistuu lapsen varhaiskasvatussuunnitelman valmisteluun yhdessä varhaiskasvatuksen opettajan kanssa tuottamalla havaintoja ja tietoa lapsesta. Kielikaverilastenhoitaja mahdollistaa ryhmän lapsille suuremman tuen suomenkielen kehittymiseen.

Kiltapuiston lastentalo sijaitsee viihtyisällä alueella hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon keskuksessa. Alue mahdollistaa retkeilyn mm. metsiin, puistoihin sekä kirjastoon ja muihin kulttuurikohteisiin. Työssäsi sinua esimiehen lisäksi tukee kieli- ja kulttuuriopettaja sekä laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja sekä tietysti koko työyhteisö.

Työpaikan nimi: Kiltapuiston päiväkoti
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään sensitiivistä, joustavaa ja rakentavaa työotetta sekä lapsiryhmässä, että työyhteisössä toimiessa. Halua kehittää yksikön toimintaa sekä sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin sekä toimintatapoihin.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halua viihtyisän ja arvostavan työ- sekä kasvatusilmapiirin luomiseen yhdessä muun henkilöstön kanssa. Meillä myös monikulttuurisuus on rikkaus ja monikulttuurisen varhaiskasvatuksen kehittämiseen alueella panostetaan paljon.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Linda Niskanen, [email protected], P. 0405065420.
Työpaikan osoite: Viirikuja 2, 02770 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2169,66 €/kk
Työ alkaa: 2.11.2021 - 31.12.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 1 - 3 kk
Haku päättyy: 01.11.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-2373-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 18.10.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11011338

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 01.11.2021

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti