Skip to main content

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, esiopetus

Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa määräaikaiseen tehtävään päiväkoti Aaltoon. Tulet työskentelemään kevätkaudeksi Aallon esiopetusryhmässä Kultaiset Gepardit. Ryhmässä on lapsia 14.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana suunnittelet ja toteutat pedagogisesti painottunutta hoitoa, kasvatusta ja opetusta yhdessä muun henkilöstön kanssa. Vastaat lasten tarpeista päivittäisessä toiminnassa ja edistät lapsen terveyttä ja hyvinvointia.

Sinulle merkityksellisintä on kiireetön ja turvallinen arki, sekä ilmiöpohjainen ajattelu. Olet innostunut työstäsi ja tempaudut lasten kanssa leikkimään sekä liikkumaan. Omaat ratkaisukeskeisyyttä arjen ilmiöiden äärellä unohtamatta huumorin kukkaa ja pilkettä silmäkulmassa. Lapset odottavat, että leikit ja pelaat heidän kanssaan sekä keksit kivoja tehtäviä.
 
Meillä Aallossa toteutamme tutkivaa työtapaa, joka näkyy hetki-, päivä-, kuukausi- ja vuosisuunnittelun leikillisissä projekteissa. Tällä hetkellä harjoittelemme toiminnan näkyväksi tekemistä digitaalisten portfoliokokeilujen kautta yhdessä lasten kanssa.

Vaalimme kasvatuksen ja koulutuksen toimialan ''yhdessä, kokeillen, oppien'' -toiminta-ajatusta. Esimerkiksi positiivinen pedagogiikka ja Vahvuusvaris -materiaalit ovat päiväkotimme toiminnan kulmakiviä. Huomaamme vahvuudet ja hyvän lapsissa sekä työkavereissa.
 
Tarjoamme sinulle innostusta, joka ei ole kaavoihin kangistunutta. Lisäksi tarjoamme Arabianrannassa sijaitsevan työpaikan ja ympäristön, joka mahdollistaa luovuuden sekä viikoittaiset reppuretket.

Jos edellä mainitut asiat kolahtivat, saatat olla juuri etsimämme henkilö!
 
Voit bongata ryhmän kuulumiset Kultaisten Gepardien Instagramista.

https://www.instagram.com/kaislaranta_eskarit_keltaiset/

Edellytyksenä kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla (varhaiskasvatuslaki 540/2018, 28 §, asetus 753/2018 3 § ja 4 §).

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Edellytetään rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002).

Yhteystiedot: Päiväkodin johtaja Anne Saariniemi, anne.saariniemi@hel.fi
Työpaikan osoite: Kaanaankuja 2, 00560 HELSINKI
Palkkaus: 2 227,93 euroa/kk
Työ alkaa: 3.1.2022 - 31.7.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 09.12.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=KASKO-02-2809-21
Ilmoitus jätetty: 25.11.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11079453

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä