Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, kielikaveri

Etsimme varhaiskasvatuksen kielikaverilastenhoitajaa Kiltapuiston viihtyisään työyhteisöön.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja toimii varhaiskasvatuksen hoito- ja huolenpitotehtävissä. Hän osallistuu toiminnan suunnitteluun, toteuttamiseen, dokumentointiin ja arviointiin sekä toteuttaa kasvatusyhteistyötä huoltajien kanssa. Hän osallistuu lapsen varhaiskasvatussuunnitelman valmisteluun yhdessä varhaiskasvatuksen opettajan kanssa tuottamalla havaintoja ja tietoa lapsesta. Kielikaverilastenhoitaja mahdollistaa ryhmän lapsille suuremman tuen suomenkielen kehittymiseen.

Kielikaverin työtehtäviin kuuluu lasten kielen kehityksen tukeminen yhdessä tiimin kanssa suunnitellussa toiminnassa sekä arjen erilaisissa tilanteissa. Tällä kaudella kielikaveri toimii Kiltapuiston kummankin ryhmän tukena. Kielikaveri voidaan perehdyttää yksikön sisällä esimerkiksi Roihuset-materiaalin käyttöön, jolloin hän voi toteuttaa pienryhmäopetusta ryhmien lapsille.

Työpaikan nimi: Kiltapuiston päiväkoti, Viirikuja 2, 02770 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään sensitiivistä, joustavaa ja rakentavaa työotetta sekä lapsiryhmässä, että työyhteisössä toimiessa. Halua kehittää yksikön toimintaa sekä sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin sekä toimintatapoihin.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halua viihtyisän ja arvostavan työ- sekä kasvatusilmapiirin luomiseen yhdessä muun henkilöstön kanssa. Meillä myös monikulttuurisuus on rikkaus ja monikulttuurisen varhaiskasvatuksen kehittämiseen alueella panostetaan paljon.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Linda Niskanen, [email protected].
Työpaikan osoite: Viirikuja 2, 02770 ESPOO
Palkkaus: 2169,66 €/kk + yleiskorotus 2 %
Työ alkaa: 1.8.2022 - 31.12.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 18.07.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1801-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 04.07.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11500888

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, kielikaveri

Espoo
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 18.07.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti