Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, kielikaveri

Tule meille kielikaveri-lastenhoitajaksi Degerbyntien päiväkotiin!

Kieli- ja kulttuuritietoisessa varhaiskasvatuksessa korostuu erityisesti kieli ja vuorovaikutus sekä lorujen, leikin, musiikin, liikkumisen ja tutkimisen suunnitelmallinen hyödyntäminen arjen tilanteissa. Kielikaveri-lastenhoitajana sinun tehtävänäsi on toteuttaa lapsiryhmän kieli- ja kulttuuritietoista varhaiskasvatusta yhdessä lapsiryhmän henkilöstön kanssa. Lasten osallisuuden varmistaminen ja ryhmään liittymisen taitojen tukeminen on yksi keskeinen työtehtäväsi. Työssäsi hyödynnät lasten suomen kieltä vahvistavia menetelmiä ja toimintatapoja. Ryhmän ja lasten varhaiskasvatussuunnitelmat toimivat pedagogiikan suunnittelun pohjana tiimityössä.

Degerbyntien päiväkoti on pieni kolmen lapsiryhmän päiväkoti rauhallisella pientaloalueella lähellä Kilon juna-asemaa, myös Leppävaaran keskusta on kävelyetäisyydellä.

Työpaikan nimi: Degerbyntien päiväkoti
Työaika: 38h 15 min/vko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme suomen kielen lisäksi muuta kielitaitoa, hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä huomioida lapsen yksilölliset tarpeet.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Yhteystiedot: Varhaiskasvatusyksikön johtaja Oili Turku p. 046 877 1378 sekä yksikön varajohtaja Henna Jokiranta p. 040 639 4971
Työpaikan osoite: Degerbyntie 16, 02600 ESPOO
Palkkaus: 2215,06 €/kuukausi
Työ alkaa: 10.1.2022 - 10.6.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 31.01.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-3047-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 17.01.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11164895

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti