Skip to main content

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Kiertävän varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävä kolme päivää viikossa. Toimit sijaisena varhaiskasvatusyksiköissä enimmäkseen Etelä-Leppävaaran ja Perkkaan alueella ja tarvittaessa suur-Leppävaaran alueella.

Työaika on 23 tuntia viikossa toukokuun loppuun. Sen jälkeen se on mahdollista muuttaa työaika kokoaikaiseksi. Työtä on kolmena arkipäivänä viikossa noin 7h40 päivässä ja se ajoittuu enimmäkseen välille 8-16:30. Tehtävä voidaan täyttää vuoden loppuun tai lyhyemmäksikin ajaksi, jos hakija niin toivoo.

Varahenkilö menee tilanteisiin, joissa lapsiryhmien omaa henkilökuntaa puuttuu. Tehtävässä on eduksi rauhallinen työote ja hyvät kohtaamisen ja kuuntelemisen taidot.

Alueella on 8 päiväkotia, asukaspuisto, 2 kerhoa ja 3 ryhmäperhepäiväkotia. Yksikkömme sijaitsevat keskeisillä paikoilla hyvien liikenneyhteyksien varrella 1,5 km säteellä Leppävaaran asemalta ja monipuolisten liikunta- ja kulttuuripalveluiden keskellä.

Kaikessa toiminnassamme edistämme kestävää kehitystä, ohjaten lapsia kohtuulliseen ja vastuulliseen elämäntapaan.

Työpaikan nimi: Ruusulinnan päiväkoti

Työaika: 23h/viikko, noin 7h40 päivässä

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtäväkohtainen palkka: 2215,06 €/kk, Palkka 23 tunnin työajalla 1331,92€ 7 kk, tehtävästä maksetaan 25,33€ / kk kiertävän varahenkilön lisää.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Sanna Siltanen, [email protected], p.0503258607
Työpaikan osoite: Huvilinnantie 4, 02600 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 1331,92€ / kk
Työ alkaa: sopimuksen mukaan - 30.12.2022
Työaika: osapäivätyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 01.02.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-62-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 18.01.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11168224

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti