Skip to main content

Primary tabs

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varahenkilö

Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa määräaikaiseen varahenkilön tehtävään elokuussa 2022 aukeavaan Vermon päiväkotiin!

Päiväkodissamme on 6 lapsiryhmää, joista toimintavuotena 2022-2023 yksi tulee olemaan esiopetusryhmä. Uusissa, upeissa tiloissamme korostuu toiminnallisuus ja ryhmien välisen yhteistyön mahdollisuus. Varahenkilönä toimit lastenhoitajana Vermon päiväkodin eri ryhmissä tai tarvittaessa muissa lähialueen yksiköissä. Varahenkilön tehtävästä maksetaan erillinen kuukausittainen lisä.

Päiväkodissamme näkyvät vahvasti positiivisuus sekä yhdessä tekeminen ja osaamisen jakaminen. Meille on tärkeää, että jokainen lapsi ja aikuinen tulee kuulluksi ja saa olla osallisena Vermon päiväkodissa.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana olet osa moniammatillista tiimiä tuoden oman ammattitaidon ja osaamisen varhaiskasvatuksen arkeen. Yhteistyössä muiden työyhteisön jäsenten kanssa huolehdit siitä, että laadukas varhaiskasvatus toteutuu päivittäin.

Jos nämä asiat saavat sinut innostumaan, sovit meille erinomaisesti! Päiväkotimme sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella, aivan Mäkkylän juna-aseman välittömässä läheisyydessä.

Työpaikan nimi ja osoite: Vermon päiväkoti, Vermonkuja 4, 00370 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen
Tehtäväkohtainen palkka: 2215,06 €/kk + varahenkilölisä 42,13€/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Edellytämme avointa, positiivista asennetta sekä kykyä mukautua muuttuviin tilanteisiin. Joustavuus on yksi varahenkilön tärkeimmistä ominaisuuksista. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Olethan sensitiivinen ja lapset yksilöllisesti huomioiva.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja, Miia Sultsi, [email protected].
Työpaikan osoite: Vermonkuja 4, 00370 HELSINKI
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2215,06 €/kk
Työ alkaa: 1.8.2022 - 31.5.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 29.07.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1846-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 28.06.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11493059

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti