Skip to main content

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varahenkilö

Hei lastenhoitaja, kiinnostaako sinua digitaalisten työkalujen hyödyntäminen varhaiskasvatuksessa? Haluatko työskennellä kokeilevassa ilmapiirissä, jossa kehittymistäsi tuetaan laajoilla koulutusmahdollisuuksilla? Tule varhaiskasvatuksen varahenkilöksi Espooseen rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta!

Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajan varahenkilöä määräaikaiseen tehtävään Espoon keskuksen pohjoiselle varhaiskasvatusalueelle. Kotipesäsi on Mikkelän päiväkoti, mutta tarvittaessa liikut alueella myös muissa yksiköissä.

Päiväkodissamme näkyvät vahvasti avoin keskusteleva ilmapiiri, positiivinen pedagogiikka ja moninaisuuden arvostaminen. Meille on tärkeää, että tarjoamme joka päivä laadukasta varhaiskasvatusta. Jos myös sinä haluat tehdä töitä näiden teemojen parissa, haluamme kuulla sinusta pian.

Varahenkilö työskentelee päiväkodeissa/päiväkodissa sijaisena ja osana työyhteisöä. Varahenkilö on tärkeä osa varhaiskasvatusyksikön toimintaa ja arjen sujuvuutta. Työpaikka tai lapsiryhmä vaihtuu tarpeen mukaan.

Työpaikan nimi ja osoite: Mikkelän päiväkoti, Lanttikatu 7, 02770 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtäväkohtainen palkka: 2215,06 €/kk + varahenkilölisä 42,13 €/kk + yleiskorotus 2 %
Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Edellytämme joustavuutta sekä mukautumista vaihtuviin tilanteisiin ja kykyä työskennellä eri ikäisten lasten parissa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää toimintaa jatkuvasti.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja, Henna Vanhakarhu-Kohonen, puh. 0406369642 (ma-pe 8-16 välillä), henna.vanhakarhu-kohonen@espoo.fi.
Työpaikan osoite: Lanttikatu 7, 02770 ESPOO
Palkkaus: 2215,06 €/kk + varahenkilölisä 42,13€/kk
Työ alkaa: 1.8.2022 - 31.7.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 29.07.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1712-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 01.07.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11497995

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varahenkilö

Espoo
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 29.07.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti