Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja

Vakinainen työsuhde

Pohjoinen suurpiiri, Oulunkylä, Varhaiskasvatusyksikkö Majava-Perhonen

Työavain: KASKO-02-1353-22
Haku Päättyy: 30.05.2022 klo 16:00
Palkka: 2 698,81 euroa/kk
Palvelussuhde: 1.8.2022
Työpaikan osoite: Maapadontie 1, 00640, Helsinki

Etsimme päiväkoti Majavaan innokasta ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa varhaiskasvatuksen opettajaa alle 3-vuotiaiden lasten ryhmään, jossa on kahdeksan lasta.
Majava on pieni noin 55 lapsen talo hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmäsi toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja arvioinnista sekä lasten yksilöllisen oppimisen tukemisesta Helsingin varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelman, varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelman sekä lapsen vasun mukaisesti.

Meillä tehdään töitä tosissaan, mutta ei totisina. Lapsen hyvinvointi on meille avainasia. Hyvä ja turvallinen kasvuympäristö on kaiken a ja o.

Meiltä saat lämpimän ja tukevan työyhteisön, jossa nauru raikaa ja yhteistyö pelaa. Johtamisen abc on hallussa ja kaikki saavat äänensä kuuluviin.
Fiilari- ja Kunta10-tuloksissa olemme pärjänneet mainiosti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!


Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettajan tai sosiaalikasvattajan tutkinto (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä rikostaustaotetta lasten kanssa toimimiseen (504/2002).

Aloittaessasi vakituisen työsuhteen varhaiskasvatuksen opettajana Helsingin kaupungilla vuonna 2022 tarjoamme sinulle 2000 euron kannustuspalkkion. Lue lisää kannustuspalkkion ehdoista osoitteessa https://www.hel.fi/edurekry/tyosuhde-edut tai kysy lisätietoja rekrytoivalta päiväkodin johtajalta.

Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta.

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä vuosittain 136 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 14 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät ja monipuoliset henkilöstöedut, ja työsuhdeasuntoa voit hakea osoitteesta asunnonhaku.hel.fi

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus

Sopimusala
OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Päiväkodin johtaja Petrus Väärälä, p. 09 310 69955, petrus.vaarala@hel.fi

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/paivakoti-majava

Varhaiskasvatuksen opettaja

Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 13.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus