Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja

Määräaikainen työsuhde

Pohjoinen suurpiiri, Patola, Varhaiskasvatusyksikkö Majava-Perhonen

Työavain: KASKO-02-1355-22
Haku Päättyy: 30.05.2022 klo 16:00
Palkka: 2 698,81 euroa/kk
Palvelussuhde: 1.8.2022-22.6.2023
Työpaikan osoite: Hirsipadontie 5, 00640, Helsinki

Tule opettajaksi pikkuruiseen päiväkoti Pikku-Perhoseen!
Etsimme opettajaa Sinisiipien ryhmään, jossa on 21 yli 3 -vuotiasta lasta. Sinisiipien lisäksi Pikku-Perhosessa toimii kahden kasvattajan pienten ryhmä Kehrääjät.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmäsi toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja arvioinnista sekä lasten yksilöllisen oppimisen tukemisesta Helsingin varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelman, varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelman sekä lapsen vasun mukaisesti.

Pikku-Perhonen on harvinainen päiväkoti nykyisessä varhaiskasvatuksen todellisuudessa. Kaikki lapset ja aikuiset tuntevat toisensa, tunnelma on yhteisöllinen ja lämmin, kaikkea toimintaa leimaa rauhallisuus.

Päiväkoti sijaitsee jännittävän seikkailumetsän reunalla Patolassa, ja metsässä käydään ahkerasti. Mukavat ja osaavat työkaverit antavat sinulle tukensa ja ammattitaitonsa.

Sinulta toivomme hyviä vuorovaikutustaitoja, lapsilähtöistä työotetta sekä herkkyyttä lapsen tarpeille.

Tervetuloa joukkoomme!


Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettajan tai sosiaalikasvattajan tutkinto (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä rikostaustaotetta lasten kanssa toimimiseen (504/2002).

Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä vuosittain 136 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 14 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät ja monipuoliset henkilöstöedut, ja työsuhdeasuntoa voit hakea osoitteesta asunnonhaku.hel.fi

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus

Sopimusala
OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Päiväkodin johtaja Petrus Väärälä, p. 09 310 69955
petrus.vaarala@hel.fi

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/varhaiskasvatus/varhaiskasvatus-paivakodissa

Varhaiskasvatuksen opettaja

Helsinki
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 13.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus