Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja

Vakinainen työsuhde

Eteläinen suurpiiri, Punavuori, Varhaiskasvatusyksikkö Rööperi-Wilhola

Työavain: KASKO-02-1319-22
Haku Päättyy: 31.05.2022 klo 16:00
Palkka: 2 698,81 euroa/kk
Palvelussuhde: 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan.
Työpaikan osoite: Punavuorenkatu 8-10, 00120, Helsinki

Pedagogiksi Rööperiin?

Rööperissä on mahdollisuus toimia kahden varhaiskasvatuksen opettajan ryhmässä ja päästä pedagogiseen opettaja -joukkoon!

Haemme varhaiskasvatuksen opettajia alle 3-vuotiaiden lasten ryhmään, 2-5-vuotiaiden lasten ryhmään ja esiopetusryhmään. Tiimien suunnittelu on käynnissä ja haluamme huomioida uusien aloittavien opettajien toiveet niiden muodostuksessa. Meillä on mahdollisuus myös määräaikaiseen työhön.

Rööperin toimintakulttuurissa on Hyve kasvatus ja Mini Verso toiminta mikä näkyy vahvuuksiin keskittyvänä ja positiivisena pedagogiikkana arjessa. Tällä toimintakaudella olemme keskittyneet erityisesti tasa-arvo ja yhdenvertaisuus teemaan. Lisäksi toimimme yliopiston yhteistyöpäiväkotina ja kuulumme valtakunnalliseen OHOSKE-hankkeeseen.

Rööperissä jokaisen työntekijän osaamista arvostetaan ja työnjako on selkeä. Meillä opettajien suunnittelu, arviointi ja kehittämisaikaan on hyvä rakenne ja pedagoginen toimintakulttuuri näkyy sitoutumisena yhdessä sovittuihin toimintatapoihin. Lisäksi yksikössämme toimii yksikkö erityisopettaja, jolta saa tukea ryhmän pedagogiikkaan ja tuen järjestämiseen.

Tarjoamme opettajille hyvän pedagogisen työyhteisön, joka kannattelee ammatillisesti ja jossa työtä tehdään laadukkaasti omia vahvuuksia käyttäen. Uusille opettajille järjestämme kahden päivän perehdytyksen!

Meihin voi tutustua kurkkaamalla Instagram-tiliämme @rooperilaiset ja katsomalla päiväkodin esittelyvideon.

Esiopetuksesta vastaavan määräaikainen tehtävälisä on 67,99 euroa/kk.


Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettajan tai sosiaalikasvattajan tutkinto (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Sinulta edellytetään myös kelpoisuutta esiopetuksen antamiseen (asetus 986/1998 ja asetus 865/2005).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä rikostaustaotetta lasten kanssa toimimiseen (504/2002).

Aloittaessasi vakituisen työsuhteen varhaiskasvatuksen opettajana Helsingin kaupungilla vuonna 2022 tarjoamme sinulle 2000 euron kannustuspalkkion. Lue lisää kannustuspalkkion ehdoista osoitteessa https://www.hel.fi/edurekry/tyosuhde-edut tai kysy lisätietoja rekrytoivalta päiväkodin johtajalta.

Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta.

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä vuosittain 136 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 14 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät ja monipuoliset henkilöstöedut, ja työsuhdeasuntoa voit hakea osoitteesta asunnonhaku.hel.fi

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus

Sopimusala
OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Päiväkodinjohtaja Anna-Riikka Hiekkala
09 310 44036

Varajohtaja Johanna Ylänkö
09 310 45005

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/paivakoti-rooperi

Varhaiskasvatuksen opettaja

Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 13.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus