Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja

Määräaikainen työsuhde, Sijaisuus

Pohjoinen suurpiiri, Paloheinä, Varhaiskasvatusyksikkö Kytöniitty-Miilu-Valkea

Työavain: KASKO-02-1361-22
Haku Päättyy: 31.05.2022 klo 16:00
Palkka: 2 698,81 euroa/kk
Palvelussuhde: 1.8.2022 - 6.3.2023
Työpaikan osoite: Tuohimäentie 107, 00670, Helsinki

Etsimme joukkoomme sensitiivistä varhaiskasvatuksen opettajaa sijaisuuteen päiväkoti Valkeaan. Ryhmässäsi on 14, 4 -vuotiasta lasta ja työparinasi kokenut varhaiskasvatuksen lastenhoitaja.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmäsi toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja arvioinnista sekä lasten yksilöllisen oppimisen tukemisesta Helsingin varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelman, varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelman sekä lapsen vasun mukaisesti.

Arvostamme myönteistä, kannustavaa ja sensitiivistä työotetta sekä hyviä tiimityötaitoja. Toivomme myös, että haluat hyödyntää osaamistasi koko työyhteisön eduksi. Odotamme sinulta halua kehittyä työssäsi ja toteuttaa vasun mukaista toimintaa.

Yhdessä muiden opettajien sekä päiväkodin johtajan kanssa osallistut yksikön pedagogisen toimintakulttuurin arviontiin ja kehittämiseen säännöllisissä opettajien palavereissa. Päiväkoti Valkean lähiympäristössä Paloheinässä voit toteuttaa hyvin ulkopedagogiikkaa.

Olet sitten vasta valmistunut tai kokeneempi tekijä, otamme ilolla vastaan työyhteisöömme motivoituneen, tavoitteellisesti ja sitoutuneesti työtään tekevän opettajan.


Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettajan tai sosiaalikasvattajan tutkinto (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä rikostaustaotetta lasten kanssa toimimiseen (504/2002).

Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä vuosittain 136 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 14 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät ja monipuoliset henkilöstöedut, ja työsuhdeasuntoa voit hakea osoitteesta asunnonhaku.hel.fi

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus

Sopimusala
OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Päiväkodin johtaja Anne Ahokas, p. 09 310 69826, anne.ahokas@hel.fi

Lisätietoa
https://www.hel.fi/varhaiskasvatus/fi/paivakodit/valkea

Varhaiskasvatuksen opettaja

Helsinki
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 13.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus