Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja

Hei varhaiskasvatuksen opettaja, tervetuloa Espoonlahden päiväkotiin töihin! Sinua odottaa ammattitaitoinen ja työhönsä sitoutunut työyhteisö. Tulevana kautena tulisit työskentelemään yhdessä toisen opettajan sekä lastenhoitajan kanssa 3-5v. lasten ryhmässä.

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa vakinaiseen tehtävään. Päiväkodissamme on kolme eri ryhmää 1-5-vuotiaille lapsille. Saat työhösi tukea myös varhaiskasvatuksen kiertävältä erityisopettajalta sekä kieli- ja kulttuuriopettajalta, jotka vierailevat yksikössämme säännöllisesti.

Olemme avoin, positiivinen ja kokeileva päiväkoti. Positiivinen ilmapiiri, kiireettömyys ja syli ovat arvojamme. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Päiväkodissamme näkyvät vahvasti lasten kiinnostusten kohteista nousevat projektit, leikin kehittäminen sekä kielen oppiminen musapeda menetelmän avulla. Meille on tärkeää myös kohdata jokainen lapsi arvostavasti. Jos nämä asiat saavat myös sinut innostumaan, sovit meille erinomaisesti.

Havainnointi, dokumentointi ja toiminnan jatkuva arviointi sekä kehittäminen kuuluvat jokaisen työhön kiinteästi. Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat oman tiimisi pedagogiikan toteutumisesta yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Pystyt vaikuttamaan työpäiväsi sisältöön mm. omia vahvuuksiasi ja kiinnostuksen kohteita hyödyntämällä.

Työssäsi parasta ovat ne hetket, kun näet onnistumisen ilon lasten kasvoilta. Saapuessasi töihin sinua tervehditään iloisesti ja odottavaisesti, välillä joka halausten saattelemana. Meillä Espoonlahdessa on pieni työyhteisö, jossa jokaista työyhteisön jäsentä arvostetaan. Pidämme yhtä ja autamme toinen toisiamme työskennellessämme yhteisen hyvän eteen.

Työpaikan nimi ja osoite: Espoonlahden päiväkoti, Espoonlahdentie 6, 02320 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen.

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös huumoria, sinnikkyyttä ja kekseliäisyyttä arjen vaihtuvissa tilanteissa.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Lisätietoa tehtävästä antaa Christa Markevitsch, christa.markevitsch@espoo.fi, p. 040-6394243.
Työpaikan osoite: Espoonlahdentie 6, 02320 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2668,74 €/kk
Työ alkaa: 1.8.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 07.07.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1273-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 23.06.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11486731

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä