Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja

Vakinainen työsuhde

Koillinen suurpiiri, Malmi, Varhaiskasvatusyksikkö Poutapilvi-Puimuri

Työavain: KASKO-02-1885-22
Haku Päättyy: 07.07.2022 klo 16:00
Palkka: 2 698,81 euroa/kk
Palvelussuhde: 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan.
Työpaikan osoite: Tullivuorentie 6, 00700, Helsinki

Etsimme varhaiskasvatuksen opettajille työpareja päiväkoti Poutapilveen!

Poutapilven 1-2-vuotiaiden lasten Hahtuvat ja 2,5-4-vuotiaiden lasten Helmiäiset ryhmiin etsitään nyt kahta lempeät kädet, pedagogisen asenteen omaavaa ja varhaiskasvatuksesta innostunutta varhaiskasvatuksen opettajaa.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmäsi toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja arvioinnista sekä lasten yksilöllisen oppimisen tukemisesta Helsingin varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelman, varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelman sekä lapsen vasun mukaisesti.

Työskentelytapamme ovat toiminnallisia ja toimintaa toteutetaan teemojen ja projektien muodossa. Kerromme toiminnasta vanhemmille muun muassa viikkokirjeissä ja pedagogisissa portfolioissa. Lapsiryhmillä on myös omat Instagram-sivut.
Meillä panostetaan kohtaamisen pedagogiikkaan, niin lasten, vanhempien kuin työtovereidenkin kesken. Toiminta-ajatuksemme on - Lapsen ilo on talon valo.

Asiakaskyselyn tulokset olivat erinomaisen hyvät. Erityisesti vanhemmat ovat arvostaneet tiedon saantia, lastensa kaverisuhteita ja eri oppimisympäristöjen hyödyntämistä monipuolisesti. Samoin henkilökunnalle tehtävä Kunta10 -työhyvinvointi- ja Fiilari-kyselyn tulokset olivat lähes kauttaaltaan keskiarvoa paremmat. Erityisen ylpeitä ja iloisia olemme hyvästä yhteishengestä, toistemme kannustamisesta, tavoitteellisesta johtamisesta, sitoutumisesta ja siitä, että meillä on kiusaamisesta ja syrjimisestä puhdas ilmapiiri.

Päiväkodissamme toteutetaan laajamittaista kaksikielistä esiopetusta englanti - suomi. Olemme toteuttaneet innostuneesti Kettu -kestävä kehitys varhaiskasvatuksessa mallia tutustumalla lasten kanssa kierrätykseen, kestävään kehitykseen, hävikin vähentämiseen ja lasten luontosuhteen vahvistamiseen. Osallistuimme Kettu-mallin koulutuksen pilotointiin keväällä 2020. Toimimme myös kansainvälisten vierailijoiden päiväkotina.

Olemme useamman vuoden jo keskittyneet lasten tunnetaitojen vahvistamiseen ja kiusaamisen ennaltaehkäisemiseen esimerkiksi tunnetuokioilla, yllätysystäviä arpomalla ja säännöllisellä pienryhmätoiminnalla.

Luemme eduksi työkokemuksen varhaiskasvatusikäisten kanssa ja hyviä tiimityötaitoja.


Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettajan tai sosiaalikasvattajan tutkinto (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä rikostaustaotetta lasten kanssa toimimiseen (504/2002).

Aloittaessasi vakituisen työsuhteen varhaiskasvatuksen opettajana Helsingin kaupungilla vuonna 2022 tarjoamme sinulle 2000 euron kannustuspalkkion. Lue lisää kannustuspalkkion ehdoista osoitteessa https://www.hel.fi/edurekry/tyosuhde-edut tai kysy lisätietoja rekrytoivalta päiväkodin johtajalta.

Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta.

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä vuosittain 136 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 14 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät ja monipuoliset henkilöstöedut, ja työsuhdeasuntoa voit hakea osoitteesta asunnonhaku.hel.fi

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus

Sopimusala
OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Päiväkodin johtaja Marjo Välimäki-Saari
09 310 73319

Varajohtaja Katarina Keränen
09 310 74270
(11.7.-22.7.)

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/paivakoti-poutapilvi

Varhaiskasvatuksen opettaja

Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 23.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus