Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja

Vakinainen työsuhde

Koillinen suurpiiri, Varhaiskasvatusyksikkö Ylä-Malmi

Työavain: KASKO-02-1878-22
Haku Päättyy: 11.07.2022 klo 08:00
Palkka: 2 698,81 euroa/kk
Palvelussuhde: 1.8.2022
Työpaikan osoite: Notkotie 12, 00700, Helsinki

Haemme työyhteisöömme varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen työsuhteeseen päiväkoti Ylä-Malmille. Toimintakaudella 2022 - 2023 työ tapahtuu 2-4-vuotiaiden lasten ryhmässä.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmän toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, arvioinnista ja kehittämisestä sekä lasten yksilöllisen oppimisen tukemisesta yksikön toimintasuunnitelman, lapsen vasun ja Helsingin varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti. Osaat suhtautua positiivisesti asioihin, myös haastaviin tilanteisiin sekä ymmärrät lapsen sensitiivisen kohtaamisen tärkeyden päivän jokaisessa tilanteessa. Ymmärrät myös vertaisvuorovaikutuksen sekä leikin merkityksen lapsen kehitykselle ja hyvinvoinnille.

Päiväkoti Ylä-Malmi on kahdessa rakennuksessa toimiva perinteinen päiväkotirakennus, joka sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki: meillä työskentelee niin kokeneita konkareita kuin uusia tulokkaita sitoutuneesti yhteisten tavoitteiden eteen. Pienryhmätoiminta, yhteisöllisyys sekä toiminnallinen oppiminen ovat vahvuuksiamme. Leikki ja leikillisyys korostuvat kaikessa toiminnassamme. Tulevalla toimintakaudella keskitymme erityisesti kiireettömyyteen sekä ulkotoiminnan kehittämiseen.

Opettajien pedagogiset kokoukset pidetään säännöllisesti ja SAK-ajalle on löydetty arjesta sopiva ajankohta ryhmäkohtaisesti. Myös varhaiskasvatuksen lastenhoitajat kokoontuvat kerran kuukaudessa pohtimaan ajankohtaisia pedagogisia asioita.

Luemme eduksi aikaisemman työkokemuksen Helsingin varhaiskasvatuksessa.


Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettajan tai sosiaalikasvattajan tutkinto (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä rikostaustaotetta lasten kanssa toimimiseen (504/2002).

Aloittaessasi vakituisen työsuhteen varhaiskasvatuksen opettajana Helsingin kaupungilla vuonna 2022 tarjoamme sinulle 2000 euron kannustuspalkkion. Lue lisää kannustuspalkkion ehdoista osoitteessa https://www.hel.fi/edurekry/tyosuhde-edut tai kysy lisätietoja rekrytoivalta päiväkodin johtajalta.

Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta.

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä vuosittain 136 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 14 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät ja monipuoliset henkilöstöedut, ja työsuhdeasuntoa voit hakea osoitteesta asunnonhaku.hel.fi

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus

Sopimusala
OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
27.6 - 1.7.
Päiväkodin varajohtaja Päivi Nyyssönen
paivi.nyyssonen@hel.fi
09 310 46809

4. - 8.7
Piia Tuohikorpi
piia.tuohikorpi@hel.fi
09 310 80157

Yhteydenotot hakijoihin ja haastattelukutsut 11.7 alkaen päiväkodin johtaja Anna Laaksosen toimesta.

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/paivakoti-yla-malmi

Varhaiskasvatuksen opettaja

Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 23.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus