Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja

Vakinainen työsuhde

Pohjoinen suurpiiri, Paloheinä, Varhaiskasvatusyksikkö Pikkusuo

Työavain: KASKO-02-1883-22
Haku Päättyy: 11.07.2022 klo 16:00
Palkka: 2 698,81 euroa/kk
Palvelussuhde: 1.8.2022
Työpaikan osoite: Pikkusuonkuja 3-5 , 00670, Helsinki

Etsimme työyhteisöömme päiväkoti Pikkusuohon varhaiskasvatuksen opettajaa, joka on kiinnostunut työskentelemään kaikkien varhaiskasvatuksessa olevien ikäryhmien kanssa. Elokuussa 2022 alkava tehtävä on Pikkusuon toisessa metsäryhmässä. Ryhmässä on neljätoista 5-vuotiasta lasta ja työparina varhaiskasvatuksen lastenhoitaja.

Toiminta-ajatuksenamme on kohdata lapset kunnioittavasti ja huomata heidän vahvuutensa. Samoin haluamme kohdata perheet ja työtoverit. Yhdessä lasten kanssa luomme turvallisen, kannustavan ja sallivan ilmapiirin, jossa on hyvä leikkiä, olla muiden lasten kanssa, oppia, kasvaa ja ihmetellä ympäröivää maailmaa.

Pikkusuon sijainti Keskuspuiston reunalla tarjoaa päivittäisen mahdollisuuden toteuttaa varhaiskasvatusta luonnossa metsän keskellä. Metsä tarjoaa hyvän mahdollisuuden lasten sosiaalisten taitojen vahvistamiseen, liikuntaan, kielen rikastamiseen, ympäristön havainnointiin ja oppimiseen. Metsä on meille oppimisympäristö, joka antaa erinomaiset puitteet kaikkien varhaiskasvatuksen osa alueiden toteuttamiseen.

Pikkusuolla annamme leikille tilaa ja aikaa. Tiedostamme ja panostamme aikuisen rooliin leikin mahdollistajana, ohjaajana ja rikastuttajana.

Tervetuloa joukkoomme työskentelemään!


Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettajan tai sosiaalikasvattajan tutkinto (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä rikostaustaotetta lasten kanssa toimimiseen (504/2002).

Aloittaessasi vakituisen työsuhteen varhaiskasvatuksen opettajana Helsingin kaupungilla vuonna 2022 tarjoamme sinulle 2000 euron kannustuspalkkion. Lue lisää kannustuspalkkion ehdoista osoitteessa https://www.hel.fi/edurekry/tyosuhde-edut tai kysy lisätietoja rekrytoivalta päiväkodin johtajalta.

Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta.

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä vuosittain 136 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 14 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät ja monipuoliset henkilöstöedut, ja työsuhdeasuntoa voit hakea osoitteesta asunnonhaku.hel.fi

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus

Sopimusala
OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Päiväkodin johtaja Airi Keränen
09 310 69831
airi.keranen@hel.fi

Lisätietoa
https://www.hel.fi/varhaiskasvatus/fi/paivakodit/pikkusuo

Varhaiskasvatuksen opettaja

Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 23.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus