Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja

Hei varhaiskasvatuksen opettaja, kiinnostaako sinua esiopetus kouluympäristössä? Haluatko työskennellä kokeilevassa ilmapiirissä, jossa kehittymistäsi tuetaan laajoilla koulutusmahdollisuuksilla? Tule Martinakallion esiopetukseen Espooseen rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta!

Martinkallion koululla järjestetään Espoon suomenkielisen varhaiskasvatuksen koordinoimaa esiopetusta. Tällä hetkellä tiloissa toimii kaksi ryhmää. Henkilöstöömme kuuluu kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa ja kaksi varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Nyt etsimme lisävahvistusta yhdestä varhaiskasvatuksen opettajasta. Päiväkotimme sijaitsee keskeisellä paikalla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja monipuolisten liikunta- ja kulttuuripalveluiden keskellä.

Olemme avoin, positiivinen ja kokeileva yksikkö. Iloinen ilmapiiri, kiireettömyys ja syli ovat arvojamme.
Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.
Päiväkodissamme näkyvät vahvasti oppiminen ja leikki sekä näiden monipuolinen hyödyntäminen esiopetuksessa. Jos nämä asiat saavat myös sinut innostumaan, sovit meille erinomaisesti.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat esiopetuksen ja siihen liittyvän varhaiskasvatuksen suunnittelusta ja toteuttamisesta yhdessä tiimisi kanssa. Lähimmiksi työkavereiksesi saat muut kokeneet ja ammattitaitoiset varhaiskasvatuksen opettajat ja lastenhoitajat. Työyhteisöämme kuvaa hyvin innokkuus ja lapsilähtöisyys.

Työpaikan nimi ja osoite: Martinkallion esiopetus, Martinkallio 2, 02300 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti. Arvostamme huumoria, sinnikkyyttä ja kekseliäisyyttä arjen vaihtuvissa tilanteissa.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Lisätietoa tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Maiju Tuominen, 040 6365591, maiju.r.tuominen@espoo.fi
Työpaikan osoite: Martinkallio 2, 02300 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2668,74 €/kk
Työ alkaa: 8.8.2022 - 4.6.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 08.08.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1541-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 23.06.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11487755

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä