Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja

Hei varhaiskasvatuksen opettaja, kiinnostaako sinua digitaalisten työkalujen hyödyntäminen tai oman osaamisen kehittäminen varhaiskasvatuksessa? Haluatko työskennellä kokeilevassa ilmapiirissä, jossa kehittymistäsi tuetaan laajoilla koulutusmahdollisuuksilla? Tule Silkkiniityn päiväkotiin Espooseen rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta!

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa vakinaiseen tehtävään Silkkiniityn päiväkotiin. Päiväkodissamme on 6 eri ryhmää 0-6-vuotiaille lapsille. Tulet työskentelemään ryhmässä, jossa työparinasi on toinen varhaiskasvatuksen opettaja sekä varhaiskasvatuksen lastenhoitaja. Työyhteisön tukena on myös avustajaresurssia sekä varhaiskasvatuksen erityisopettaja.

Olemme avoin, positiivinen ja kokeileva päiväkoti. Iloinen ilmapiiri, kiireettömyys ja syli ovat arvojamme.
Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Päiväkodissamme näkyvät vahvasti osallisuus, positiivisuus ja tekemisen meininki. Meille on tärkeää, että jokainen lapsi tulee kohdatuksi yksilöllisesti arjen tilanteissa.

Työn aloitus 1.9.2022 tai sovittavissa.
Mikäli kiinnostuit, laita hakemus ja jutellaan lisää!

Tarjoamme sinulle mentorointiohjelmamme tuen aloittaessasi varhaiskasvatuksen opettajan työt. Mentorointiryhmän tuella espoolainen varhaiskasvatus tulee sinulle tutuksi ja opit tunnistamaan omat vahvuutesi ja osaamisesi. Samalla saat aineksia omaan ammatilliseen kasvuun ja työhyvinvointiin. Pääset keskustelemaan kokeneen mentorin kanssa uran alkuvaiheeseen liittyvistä iloista ja haasteista, ja tutustut myös muihin varhaiskasvatuksen opettajina aloitteleviin kollegoihin.

Tehtäväsi:
Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat tiimin pedagogiikan suunnittelusta, toteuttamisesta, arvioinnista ja kehittämisestä. Toimit lisäksi osana työyhteisön pedagogista tiimiä. Tärkeä osa työtäsi on myös huoltajien ja muiden yhteistyötahojen kanssa tehtävä yhteistyö.

Työpaikan nimi ja osoite: Silkkiniityn päiväkoti, Opinkuja 1 02100 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Edellytämme positiivista asennetta, kykyä kohdata lapsi päivittäin sekä käydä ammatillista keskustelua työyhteisössä.
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti. Arvostamme huumoria, sinnikkyyttä ja kekseliäisyyttä arjen vaihtuvissa tilanteissa.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Lisätietoa tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Tanja Aartonen-Amhil 0406365581 tanja.aartonen-amhil@espoo.fi
Työpaikan osoite: Opinkuja 1, 02100 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2668,74 €/kk
Työ alkaa: 1.9.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 07.07.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1819-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 23.06.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11487757

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä