Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja

Hei varhaiskasvatuksen opettaja! Meillä on tarjota vapaa työpaikka alle 3- vuotiaiden lasten ryhmään. Etsimme sensitiivistä kasvattajaa jolla on hellä katse ja lämmin syli. Meillä on tarjota positiivinen ja vastaanottavainen työyhteisö.

Koetko tärkeäksi jokaisen lapsen ymmärtämisen ja läsnäolevan vuorovaikutuksen? Jos vastasit myöntävästi, tämä on etsimäsi työpaikka. Lasinpuhaltajan päiväkodissa toimii kuusi lapsiryhmää. Päiväkotimme sijaitsee Kauklahdessa keskeisellä paikalla hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Kaikessa toiminnassamme edistämme kestävää kehitystä, ohjaten lapsia kohtuulliseen ja vastuulliseen elämäntapaan. Lapsen osallisuus ja leikki ovat meillä keskiössä päivähoidon arjessa. Espoon varhaiskasvatussuunnitelma ja valtakunnallinen varhaiskasvatussuunnitelma ohjaavat kaikkea toimintaamme päivittäin.

Havainnointi, dokumentointi ja toiminnan jatkuva arviointi sekä kehittäminen kuuluvat jokaisen työhön kiinteästi. Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat oman tiimisi pedagogiikan toteutumisesta yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Toimit myös tiimisi vetäjänä ja varhaiskasvatusyksikön johtajan pedagogisena työparina ja pääset toteuttamaan vahvaa ammattiosaamistasi yhdessä koko yhteisön kanssa.

Johtamisen hyveinä toteutamme erityisesti kuuntelevuutta ja keskustelevuutta ja hyvinvoiva yhteisö on yhteinen voimavaramme.

Työpaikan nimi ja osoite: Lasinpuhaltajan päiväkoti, Lindankuja 1, 02780 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen.

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää organisointikykyä. Laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttaminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja havainnointikykyä. Positiivista työotetta.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme joustavuutta työelämän muuttuvissa tilanteissa ja hyvää vuorovaikutus- ja tiimityötaitoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Marita Lohikoski, p. 0503894129, marita.lohikoski@espoo.fi
Työpaikan osoite: Lindankuja 1, 02780 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2668,74 €/kk
Työ alkaa: 1.8.2022 - 31.12.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 07.07.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1409-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 23.06.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11487759

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä