Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja

Onko sydäntäsi lähellä liikunta ja leikki? Kehitätkö mielelläsi uusia toimintatapoja lapsiryhmän kulloisiakin oppimistarpeita tukemaan? Koetko tärkeäksi jokaisen lapsen ymmärtämisen ja läsnäolevan vuorovaikutuksen? Jos vastasit myöntävästi, tämä on unelmiesi työpaikka.

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa uuden Perkkaan koulun esiopetusta täydentävään varhaiskasvatukseen. Koulussa tulee toimimaan syksyllä 2022 kaksi esiopetusryhmää. Esiopetuksesta vastaa suomenkielinen opetustoimi. Esiopetusta täydentävässä varhaiskasvatuksessa työskentelee kussakin ryhmässä kaksi varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa sekä iltapäivisin yksi varhaiskasvatuksen opettaja.

Opettajan työaika on klo 9.21-17. Työpäivä rakentuu siten, että se alkaa koululla klo 11 ja päättyy klo 17. Aamupäivän osalta opettaja työskentelee sovitusti esihenkilön toisessa yksikössä (Vermon päiväkodissa) tai hyödyntää työaikaa toiminnan suunnitteluun ja arviointiin. Opettajan tehtävää on mahdollista tehdä myös lyhennetyllä työajalla, kuitenkin siten, että työaika päättyy klo 17.00.

Perkkaan koulu sijaitsee Leppävaarassa keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella ja monipuolisten liikunta- ja kulttuuripalveluiden keskellä.

Tarjoamme sinulle mentorointiohjelmamme tuen aloittaessasi varhaiskasvatuksen opettajan työt. Mentorointiryhmän tuella espoolainen varhaiskasvatus tulee sinulle tutuksi ja opit tunnistamaan omat vahvuutesi ja osaamisesi. Samalla saat aineksia omaan ammatilliseen kasvuun ja työhyvinvointiin. Pääset keskustelemaan kokeneen mentorin kanssa uran alkuvaiheeseen liittyvistä iloista ja haasteista, ja tutustut myös muihin varhaiskasvatuksen opettajina aloitteleviin kollegoihin.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat laadukkaan pedagogiikan toteutumisesta yhteistyössä tiimisi kanssa. Tärkeä osa työtäsi on esiopetuksen ja varhaiskasvatuksen nivominen eheäksi kokonaisuudeksi, joka parhaalla mahdollisella tavalla tukee lapsen kasvua, kehitystä ja oppimista.

Työpaikan nimi ja osoite: Perkkaan koulun esiopetus, Majurinkatu 8, 02600 Espoo.
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen.

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä havainnointiin lapsiryhmän arjessa. Suunnitelmallisuus on kiinteä osa omaa työtä. Lisäksi varhaiskasvatuksen opettajalta toivotaan innokkuutta ja näkemystä uuden toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentamiseen.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää toimintaa jatkuvasti. Lisäksi arvostamme kokemusta monikulttuuristen lasten ja perheiden kanssa toimimisesta.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Lisätietoa tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Miia Sultsi, [email protected].
Työpaikan osoite: Majurinkatu 8, 02600 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2668,74 €/kk
Työ alkaa: 11.8.2022 tai sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 29.07.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1844-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 28.06.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11492158

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti