Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Raikupolun toimintayksikkö

Raikukuja 6 A, 01620 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.08.2021 tai sopimuksen mukaan -

Tervetuloa Raikupolun toimintayksikköön!

Etsimme kahta varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen palvelusuhteeseen Raikupolun toimintayksikköön kuuluviin Raikupolun ja Kukinpolun päiväkoteihin. Raikupolun päiväkodissa on 4 ryhmää, joista 2 toimii integroituna ryhmänä, ja Kukinpolun päiväkodissa on kolme ryhmää. Haemme molempiin päiväkoteihin varhaiskasvatuksen opettajaa, joten voit esittää toiveesi hakemuksessa.

Yksikköömme kuuluu lisäksi Soittorasian avoin päiväkoti ja kerho.

Haemme sensitiivisiä ja osaavia varhaiskasvatuksen opettajia lämpimän yhteisölliseen, jokaista työntekijää arvostavaan ja osallistavaan sekä suunnitelmallisesti kehittyvään työyhteisöömme.

Meillä on tarjota sinulle hyvä työilmapiiri, jossa yhteistyötä tehdään yli ryhmärajojen. Painotamme positiivista pedagogiikkaa ja kaiken toiminnan läpäisevää pedagogista työotetta. Toivomme sinulta lämpimän vuorovaikutuksen ja sensitiivisen kohtaamisen arvostusta suhteessa lapsiin, huoltajiin ja muihin työntekijöihin.

Yksikkömme on innostavan monikielinen- ja kulttuurinen ja täällä pääsetkin kehittämään kieli- kulttuuri- ja katsomustietoista osaamistasi. Luonto ja liikuntamahdollisuudet ovat lähellä. Päiväkodin vieressä on urheilu- ja jääkenttä, ja kaupunkimetsä kutsuu retkeilemään lyhyen kävelymatkan päässä. Lähiympäristöä hyödynnetäänkin ryhmien toiminnassa moninaisesti ja säännöllisesti. Meille on myös helppo tulla; päiväkoti sijaitsee kivenheiton päässä Martinlaakson juna- ja linja-autoasemasta.

Tulevalla toimintakaudella nyt haettavana olevat tehtävät sijoittuvat 3-6v. lasten ryhmiin. Osassa yksikkömme ryhmistä työskentelee kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa ja lastenhoitaja, ja osassa tiimi koostuu yhdestä varhaiskasvatuksen opettajasta ja kahdesta lastenhoitajasta. Ole yhteydessä, niin jutellaan nyt rekryttävien opettajien tulevan toimintakauden ryhmistä ja omista toiveistasi asiaan liittyen. Toimitilat molemmissa päiväkodeissa ovat väljät ja tiimit kehittävät niitä aktiivisesti vastaamaan lapsiryhmien tarpeita.

Yksikön toiminnan, kehittämistyön, tiimien sekä yksikön opettajista ja johtajasta koostuvan johtoryhmän tukena työskentelevät vuoden 2022 loppuun asti varhaiskasvatuksen kehittäjäopettaja sekä lapsi- ja perheohjaaja (rahoituksena varhaiskasvatuksen tasa-arvoa edistävien toimenpiteiden valtionavustus). Yksikössämme työskentelee myös taidepedagogi. Uraa aloittavalle varhaiskasvatuksen opettajalle mahdollistamme vertaismentoroinnin.

Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Lisäksi Vantaan kaupunki tarjoaa hyvät koulutusmahdollisuudet oman työn ja ammatillisuuden kehittämiseen.

Kiinnostuitko? Soita päiväkodin johtaja Liisa Karlstedt 0405393787 tai jätä hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä! Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Käy myös https://www.vantaa.fi/hallinto_ja_talous/tyo_ja_elinkeinot/vantaa_tyonantajana/tyon_esittelyja/toihin_varhaiskasvatukseen, oletko varhaiskasvatuksen luova nero vai pedagoginen johtaja!

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

- vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle
- hyvät koulutusmahdollisuudet
- turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
- vaikutusmahdollisuuksia esimerkiksi johtoryhmän kautta
- liikunta- ja kulttuurietuja

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin http://www.vantaa.fi/hallinto_ja_talous/tyo_ja_elinkeinot/vantaa_tyonantajana/tyon_esittelyja/toihin_varhaiskasvatukseen

Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita ja vain varhaiskasvatuksen opettajia, varhaiskasvatuksen erityisopettajia sekä päiväkodin johtajia.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opett2ajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2647,26 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, Aale kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko

Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Karlstedt Liisa

0405393787

[email protected]

Tavoitettavissa pääsääntöisesti virka-aikana. Työhaastattelut järjestetään vallitsevien korona-ohjeiden mukaisesti.

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

WWW-osoite: http://www.vantaa.fi
Yhteystiedot: Liisa Karlstedt [email protected] 040 5393787
Työpaikan osoite: Raikukuja 6 B, 01620 VANTAA
Palkkaus: 2647,26 eur/kk
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 24.05.2021 klo 16:00
Ilmoitus jätetty: 10.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen opettaja

Vantaa
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 21.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti